Меню

Избрани новини

Риалити

Алекс Сърчаджиева разказа как продуцентите на "Игри на волята" я прецакали!

Била уволнена по телефона от шефа си 5 дни преди началото на снимките

 

Вдовицата на Иван Ласкин -  Александра Сърчаджиева най-сетне е успяла да изплати заемите, които натрупа покрай заболяването и смъртта на съпруга си Иван Ласкин.

 

Сумата, която е върнала, е малко над 20 хиляди лева, 15 бона от които – потребителски кредит. Останалото било помощ, предоставена й от колеги, близки приятели и познати.

 

Не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства“, споделя телевизионната водеща, която не упреква никого, но признава, че едни от „виновниците“ за дълго време кариерата й да стопира и едва сега да изплува от дъното са бившите й шефове, реализирали екшън формата на NOVA „Игри на волята“.

 

„Бях взела много заеми, за да плащам лекарства. Случи се най-голямата трагедия в живота ми, загубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предупредиха, че трябва да отложа ангажиментите , които имам. Отказах всичко, което ми беше предложено.


 

Бях махната от предаването пет дни преди началото на снимките, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще правят шоу, но без мен. Пет часа гледах в точка, след което много плаках, защото ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция“, споделя още актрисата.

 

Всъщност конфликтът е бил дълбок – Алекс е била унижавана и обиждана от екипа на мащабната продукция, които в крайна сметка решават да я заменят с двойка нови водещи.

 

Днес Сърчаджиева споделя, че вече е стъпила на краката си, но това й е коствало години търпение, много усилия и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати