Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите не спят! Нагласена победа в "Игри на волята" ги вбеси

Продукцията подари победа на старейшините, въпреки че не наредиха правилно пъзела!

 

Уважаемият зрител не спи и с интерес анализира всичко, което му се показва по телевизията, затова и се чувства силно обиден когато някой редактор го сметне за балък.

 

Доказателство е чутовният гаф, който беляза тазгодишното издание на "Игри на волята".

 

Племето Старейшини несправедливо беше обявено за победител в една от битките за територия, след като очевидно грешно е наредило пъзела на финала, забелязват наблюдателни почитатели на екшън състезанието на NOVA.

 

В реално време не се вижда, че едно от парчетата не е на мястото си, но стопкадри показват, че грешка наистина има.

 

Зрителите беснеят в социалните мрежи срещу водещия Димо Алексиев и целия екип, че не са констатирали грешката и прибързано обявяват сините за победители.

 

 

От тук нататък развоят на играта е с тежки последствия, особено за амазонките, които дълго време агонизират на Дивата река и остават без храна и истински легла. Грешката така и не е забелязана и победата на старейшините остава, както и всички благини, които следват за племето.

 

Трябва да се отбележи, че целият сезон носи доста главоболия на Димо Алексиев. Не стига, че колежката му Ралица Паскалева е бременна и е трябвало цяло лято да се съобразява с неразположението й, ами и от скорошните епизоди стана ясно, че водещият има здравословни проблеми.

 

Два-три дни гласът на Димо звучеше като на Дарт Вейдър от Междузвездни войни. Той едва говореше по време на битка, а всеки опит да създаде напрежение с интонация очевидно му носеше силни болки в гърлото.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати