Меню

Избрани новини

Пикантерии

Апетитна хапка: Моми се натискат на победителя от „Игри на волята“, но той вече е зает!?

Говори се, Денислава е завъртяла главата на Иван Рълев

Иван Рълев ще завърши участието си в „Игри на волята“ като победител и ще получи наградата от 100 хиляди лева. Тези пари, а и перспективната добре платена работа, направи Иван примамлива хапка за златотърсачките от среден клас.

 

Въпреки че е едва на 25 години, Рълев вече има успешна практика, с каквато малцина негови връстници могат да се похвалят.

 

Мераклийки да се докопат до място в сърцето на Иван има много, но младият специалист не обръща внимание на напористите свалки. И това не е защото женските ласки са му безразлични, а защото сърцето му вече е заето.

 

Според сочната клюка, носеща се из съблекалните на столичните фитнес зали, Денислава Велкова е успяла да грабне вниманието на победителя. Амазонката се набила в очите на Гладиатора още по време на снимките на Игрите, но си станали близки едва след като шоуто приключило, а камерите били изгасени.

 

Наскоро Рълев събра близки и познати на откриването на своята дентална лаборатория. Освен брат му Николай, който също бе за кратко част от формата, присъстват и негови съотборници.

 

Присъства и дъщерята на устата Виолета Денислава. Още в началото на месеца се появиха съмнения, че Денислава е приключила връзката си с Кристиян Кирилов от „София ден и нощ“, и е намерила нова партньор.

 

Никол Дунев издаде връзката на Рълев и Денислава

Никол Дунев от „Игри на волята“ намекна, че нещо интересно се случва, когато сподели снимка в стори. Тя отбеляза Дени и Рълев и написа „Road buddies“, като добави и червено сърчице.

 

В този момент изглежда тримата са се запътили на някъде. Рълев е зад волана, а до него е Дени, а двамата са стиснали ръцете си като истински влюбени.

 

Сторито обаче не оцеля за дълго, защото дъщерята на Краси Дунев бързо го изтри.

 

На откриването присъства и бившият участник от Игрите Чакалов, именно той е треньорът, който подготвя Рълев за участие в състезанието. Както вече е известно, тренировките дават резултата, защото Иван отвява конкуренцията.


В същото време стана ясно и как Иван успява да стигне до големия успех. Рълев побеждава Момчил в епична битка седмици преди големия финал. Така той му отнема всичките грошове и благодарение на тях стига до последните трима на арената.  Останалите са Елвиса и Мастагарков.

 

Иван Рълев демонстрира впечатляващ охолен начин на живот още преди да спечели "Игрите", той често се отбелязва от лъскави хотели. Винаги е облечен с качествени дрехи, а това не остава незабелязано от меркантилните женуря.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати