Меню

Избрани новини

Звездите

Експерт оцени съдбата на брака на Доналд и Мелания Тръмп след неговото президентство

Според него Мелания ще поеме юздите на брака с Тръмп

 

Експерт по езика на тялото направи оценка на съдбата на брака на бившия американски глава Доналд Тръмп и Мелания след края на президентския му мандат, пише електронното издание на Mirror.

 

Световноизвестният говорител по психология на публичните изказвания Брус Дърам анализира взаимодействието на двойката помежду им в началото на президентството на милиардера и в последните им съвместни появи от Белия дом. Той вярва, че въпреки слуховете за раздяла, бракът на Тръмп няма да се разпадне.

 

В допълнение, Дърам твърди, че настоящото публично поведение на първата дама със съпруга й предполага, че има промяна в отношенията между тях. Според него най-вероятно Мелания ще продължи да бъде госпожа Тръмп и дори ще заеме господстващо положение в брака им.

 

 

Специалистът оцени и движенията на двойката по време на първия им танц при инагурацията на Доналд Тръмп през 2017 година. Дърам подчерта, че тогава моделът се е опитала да подкрепи съпруга си, който се чувствал неудобно. 

 

„Тя слушаше бърборенето на Тръмп, защото знаеше, че по този начин ще му бъде по-лесно да оцелее в неприятната за него ситуация“, обясни героят на материала.

 

В същото време експертът отбелязва, че според него липсата на подходящо внимание от страна на бизнесмена е повлияла на съпругата му: сега Мелания Тръмп се грижи по-малко за съпруга си и е по-фокусирана върху благосъстоянието си. 

 

„Дори в брака нарцистичните тенденции на президента са в пълна сила“, заключи Дърам.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати