Меню

Избрани новини

Звездите

Еди Мърфи потвърди производството на новия Шрек

Актьорът каза, че сега работи върху озвучаването на готовия анимационен филм

 

Еди Мърфи обяви, че 5-тата част от франчайза „Шрек“ ще бъде пусната скоро! 63-годишният актьор също потвърди спин-оф за Магарето.

„Започнахме да правим Шрек преди шест месеца“, каза Мърфи. - „И така, Шрек се завърна!“ Правим още един филм за Шрек и Магарето."

Мърфи озвучава надеждния помощник на магарето във всичките четири филма за зеленото добродушно чудовище. Франчайзът, обичан от феновете по целия свят, започва през 2001 г. с „Шрек“, който породи три продължения - "Шрек 2" от 2004 г., "Шрек 3" от 2007 г. и "Шрек завинаги" от 2010 г.

В момента се произвежда петият филм от поредицата. Що се отнася до спин-офа на „Магарето“, Мърфи каза, че ще се разказва конкретно за Магарето, неговата съпруга и деца, а не за самия Шрек.

В първия филм Шрек успя да спаси Фиона от изоставен замък, охраняван от Дамата-дракон, когато Магарето я разсея с чара си. Магарето също било очаровано от Дракона и в крайна сметка те се оженили и имали деца.

„Обичам Шрек“, призна Мърфи.

Да повтори емблематичната си гласова роля се оказало лесно решение за Мърфи. През януари миналата година комикът заяви, че се радва и е готов да върне любимия благороден огър на екраните.

Еди Мърфи

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза