Меню

Избрани новини

Звездите

Джордж Клуни научи децата си да ядат „съдържанието“ на памперсите си!

Актьорът учи на „ужасни неща“ близнаците за да се шегува с жена си

 

Холивудският Ас Джордж Клуни (59) призна, че е учил децата си на "ужасни неща" за да си прави шеги на гърба на съпругата си Амал Клуни (43), пише Entertainment Tonight.

 

Актьорът обясни, че лудориите на близнаците Ела и Александър шокират съпругата му и именно това той смята за най-добрата част от бащинството

 

 

„Можете да вземете течен шоколад, да сипете малко в пелената или да си омажете него краката. Когато мама влезе в стаята, децата свалят памперса и го държат пред лицето си, а тя казва: "О, добре. Чакай. Не мърдай." И те започват да ядат …", разказва лудориите си Клуни.

 

Той отбеляза, че негов по-запален партньор в шегите е Александър, докато на сестра му Ела й  отнело известно време, за да осъзнае колко забавно може да бъде. 

 

„Най-лошото, което можете да направите, е да ме оставите насаме с тях за дълго време, защото това, което научават, е просто ужасно“, смее се актьорът.

 

През 2019 г. Клуни разкри как се шегувал с икономката, като се преструва, че яде мръсни пелени. Клуни каза, че взел чиста пелена, намазал я с течен шоколад и я хвърлил в кошчето. Когато помощницата се появила, той взел памперса от коша, започна да го ближе и да търка лицето си в него. Като видяла това, икономката изкрещяла и избягала от стаята.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати