Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бременната Амал отказвала да спи с Джордж Клуни

Джордж и Амал Клуни
Снимка: списание Пийпъл

Звездната двойка очаква близнаци

Скоро Джордж Клуни и съпругата му Амал ще станат родители. Според кинозвездите, те очакват с нетърпение появата на техните близнаци. Актьорът заяви пред репортери, че много се зарадвал, когато разбрал за бременността на жена си. Въпреки това, според чуждите таблоиди, от няколко седмици Амал, се оплаква от поведението на Джордж.

Съпругата на звездата е в третото тримесечие и вече срещна определени проблеми. Бъдещата майка не може да спи добре заради големия си корем, който й пречи да заеме удобна поза. Освен това, според журналистите, тя също се оплаква от поведението на съпруга си.

"Той хърка като чудовище. Особено, ако удари преди лягане няколко чаши текила. В същото време тя се будела почти всеки час, за да използва тоалетната.", казва източник на един от чуждестранните портали.

За да се реши този проблем, Амал изгонила Джордж в друга стая. Вероятно мъжът й е проявил разбиране по отношение на тази ситуация. На сутринта, те закусвали заедно и водили приятен разговор. Актьорът обичал да слага ръце на корема на своята любима и да усещадвижението на своите деца.

Клуни е готов да направи всичко в името на близнаците. Въпреки това, преди няколко месеца актьорът не неше готов да стане баща. Познати на двойката споделиха, че този въпрос не веднъж е провокирал скандали между съпрузите.

"Амал постоянно настоява пред Джордж, да имат деца. Първо, той неохотно се съгласи, но по-късно се отметна от думите си. Затова Амал беше смазана. В момента те живеят различни животи ... ", каза през декември миналата година, приятел на Клуни.

За щастие, двойката е успяла да уреди всички конфликти и да избегне раздялата. Аламудин Амал се омъжи за Джордж Клуни през есента на 2014 година. Сватбата на адвоката и актьорът се състоя във Венеция. Влюбената двойка и техните гости вдигнаха грандиозно тържество в града на каналите. Сред гостите се забавляваха Синди Крауфорд, Бил Мъри, Боно, Ана Уинтър, Мат Деймън и много други знаменитости. Освен това, свидетели на церемонията станаха многобройните фенове на филмовите звезди, които се събраха по кейовете и мостовете в италианския град.

БлизнациКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати