Меню

Избрани новини

Клюкарник

Друсана тупалка! Илиян се барал за чатала на участие, обърнал 30 шота и май още нещо

Очевидец разказва за изява на Илиян, която го потресла

Тупалката на фолка Илиян е залитнал по алкохола и дрогата.

Почитател на певеца разказа пред „Уикенд” как е протекло едно от последните му участия в столичен чалга клуб. Изпълнителят на „Не сме приключили” цъфнал пиян в кръчмата, като за капак на сцената обърнал още 30 шота, обясни потресеният очевидец.

Участници в дивото парти дори намекват, че великотърновецът вероятно бил и дрогиран.

„Не спираше да говори глупости, да прави просташки намеци и нелепи шеги. За да е пълен абсурдът, започна да се обарва по интимните части, да издава недвусмислени звуци и да пъшка”, разказа фен, присъствал на зрелището.

Въпреки че на доста от гостите това не се понравило, изпълнителят на „Пайнер” не спирал да дрънка простотии и да поръчва алкохол. Тупалката винаги се е славел като голям купонджия и любител на нощния живот, но до момента не се е излагал така по участия, ядосват се слушатели на лекия жанр. 

В XXI век алкохолът и наркотиците вече са нещо нормално. Никой не гледа на това като на екзотика. Пробвал съм абсолютно всичко, работата е да не се увлечеш. Трябва да имаш силна психика”, заяви преди време Илиян сякаш в своя защита.

„Беше много гадно, особено за жените, като започна да се обарва по пакета, а после и да прави възвратно-постъпателни движения с кръста и дупето”, допълват клиенти на заведението. Най-страшното обаче станало накрая, когато 36-годишният Илиян Бойдев не се доверил на шофьор, такси или дринк-енд-драйв, а сам се яхнал на мощния си автомобил, паркиран пред кръчмата.

Страстта към чашката на болярина го отведе фиркан дори пред олтара. През лятото на 2014-а година чалга звездата сключи брак, като започна празненството два дни преди сватбата с напиване до безсъзнание. Четири години по-късно певецът е разведен, но пак се налива до козирката.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати