Меню

Избрани новини

Клюкарник

Денислава се извинила на Джулия, че откраднала Кристиан Кирилов

Двамата се разделили преди да влезе в "Игри на волята" следва кратка връзка с Рълев

 

"Не съм била по-щастлива да махна човек от живота си. Не съм съжалила за секунда и съвсем сериозно го казвам. Имам вина, че се поддадох и попаднах в капана на човек, който искаше да нарани бившата си жена с мен и това беше много грозно".


Такова признание направи Дени от "Игри на волята" в официалния онлайн подкаст на предаването. Гостувайки на Ива Иванова, финалистката в тазгодишния сезон на предаването сподели, че не се чувствала щастлива заедно със здравеняка Кристиан Кирилов (добил популярност като екранния Митака от сериала "София ден и нощ") и това за нея не било връзка.

 

 

"Бяхме заедно месец и половина и аз трябваше да вляза в "Игри на волята". Кристиан имаше голям проблем с "Игрите". Саботираше ме непрекъснато. Каза ми:"Ти си луда и се вманиачаваш". А аз ходех да тренирам в залата, защото бях взела насериозно този формат. Не исках да се излагам пред цяла България.

Да ми говориш и саботираш така, за мен не е ок. В един момент ми каза:  "Хубаво, влизай си, но влизаш сама". После обърна палачинката и уж ме е чакал. Но, това не ме интересува, защото отдавна вече си бях взела решение, че приключвам нещата, защото смятам, че не сме един за друг", спомня си с горчивина дъщерята кардинала на Игрите Виолета Стайкова.

 

"Съжалявам искрено, че имах връзка с Кристиан. След като приключихме, лично се извиних на Джулия. Зарадва се, че й писах. Само това ще кажа по въпроса. Страхотен човек е", разкри още Денислава Велкова.

 

Че връзката му с Дени е била грешка си призна и самият Кристиан, още когато започна излъчването на заснетото по-рано през лятото предаване.

 

 

Междувременно в Резиденцията тя успява да завърти главата на бъдещият победител във формата Иван Рълев, който е много близък с майка й. След края на предаването двамата стават двойка, слуховете потвърди Никол Дунева, която ги издаде чрез Инстаграм стори.

 

Три месеца по-късно, в студиото на Гала, Денислава Велкова сподели пред водещата, че са се разделили със зъботехника. Самият той също обяви, че е сам още при първата си телевизионна поява като победител.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза