Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бат Милко пази в тайна внучета! Защо мустака се срамува, че е дядо на две момчета? (снимки)

68-годишният Повелител на пиленцата добре прикрива тази цифра, боядисвайки както косата, така и мустака си.

Фолк певецът и риалити звезда от „Като две капки вода“ Милко Калайджиев крие двама внуци, съобщи „Галерия“. Изпълнителят никога не е споменавал, че е дядо на две момчета.

Михаил и Никола са наследниците на първородния му син Стефан, за когото Милко също не обича да говори, тъй като е плод на неуспешния му брак с учителката Веселина. По-любима тема са му близнаците Александър и Антонио от красивата му и по-млада съпруга Маргарита.

„Мечтая вече да си имам внучета“, пожела си миналата година Милко Калайджиев навръх абитуриентската вечер на синовете си. С думите си култовият изпълнител жестоко засегнал първородния си син и внуците си.

„Срам го е да каже, че е дядо ли или се срамува от мен и децата ми“, възмутил се Стефан Калайджиев пред свои близки.

Той е адвокат и работи в компания за агротехника. Със съпругата му Нонка се запознават покрай брат й Цветан Гърбешков, основател на АГРО ТВ, който почина преди 2 години.

Стефан поддържа добри отношения както с Милко, така и с втората му съпруга. Има се и с природените си братя, които са с 20-ина години по-млади от него.

Първородния син на Милко Калайджиев Стефан с двамата внуци на изпъллнителя Михаил и Никола

19-годишните Алекс и Антонио дефакто са чичовци на учениците Михаил и Никола, макар да ги делят само няколко години.

Може би именно разликата в годините е причината Милко да не споменава, че отдавна е станал дядо. Още по време на участието му в „Капките“ си пролича притеснението на Калайджиев от възрастта му, която отказа да назове.

68-годишният Повелител на пиленцата добре прикрива тази цифра, боядисвайки както косата, така и мустака си.

Според негови близки комплексът му произлизал най-вече от възрастовата разлика със съпругата му. Милко не искал да се подиграват, че 20 години по-младата Маргарита е омъжена за „дядка“.

Жена му обаче едва ли има от какво да се оплаче. Освен че съпругът й е популярна личност, той носи и стабилни доходи вкъщи. Калайджиев далеч не разчита само на музикалната си кариера. От къщата си гости в свиленградското село Мезек Милко прибирал прилични суми, особено летните месеци. Тези дни тя бе обект на проверки от земеделското министерство и Държавен фонд „Земеделие“ – нарушения не бяха открити./източник ХотАрена

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза