Меню

Избрани новини

Пикантерии

Арест за Деян Топалски по обвинения в сводничество

Дейността развивал в бар на 19 етаж в столичен хотел

Известният ММА боец и участник във ВИП Брадър Деян Топалски е обвинен като член на група занимаваща се със сводничество, съобщи ХотАрена, цитирайки ежедневник.

Арестът е извършен на 23 ноември, но досега и прокуратурата и съдът мълчат по случая. По данни на прокуратурата групата е развивала престъпната си дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро.

Освен еротичните танци пред посетителите, момичетата предлагали и сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски.

ММА боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота, Той е и управител на фирмата наела помещението под наем.

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото.

Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия.

Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда ще бъде обявен за невинен.    Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза