Меню

Избрани новини

Клюкарник

Завист! Сашо Роман за Глория: 11 албума без нито 1 хит (видео)

Тото пак подхвана темата с Глория

 

В своя все по-изчерпващият се подкаст, Йонислав Йотов – Тото разчита все по-често на клюки интриги, с които да изпъкне сред камарата от аналогични съдържания в мрежата. След като обилно се почерпи с гостите си, бившият рапър подкокоросва събеседниците си да говорят за трети лица, като разчита на сензация, която да грабне вниманието.  

 

Такъв е случая и с поредния му гост Сашо Роман, който на третото уиски започна да плещи глупости в студиото на подкаста. След като Тото забеляза, че темата за Глория предизвика интерес миналата година, когато Кали обяви, че примата на фолка няма нито един хит, сега подкокороса и Сашо Роман да плещи врели некипели за колежката си. 

 

"Какво да кажа, много я уважавам, но това е певицата, която има 11 издадени албума и нито един хит", смее се застаряващия чалга бард.

 

Поради липса на теми за разговор, Роман реши и да разкритикува колежките си от лекия жанр заради залитането им по силикона.

 

 

 

Миналата година по време на гостуване при Тото Кали и музикантът от "СкандаУ" се подиграха на Глория.

 

„22 албума и нито един хит, а кажи ми как може такова нещо?“, заяви Тото по адрес на младата баба. В същото време Кали с ехидна усмивка му отвърна: „Е, как някои ще ти кажат, че е пълна с хитове. „Ако бях се родила река, например“, на което Тото отговаря: „Какво е това?“.

 

Подигравката на Кали и Тото с Глория предизвика реакция в социалните мрежи, а колеги като Галена защитиха изпълнителката на „Циганско сърце“.

 

Феновете им скочиха, обявявайки ги за злобари и изпълнители без възпитание, щом си позволяват да говорят така за колега.

 

Самата Глория също не остана безучастна и благодари на почитателите си, които яростно е защитаваха. На Великден Кали поднесе извиненията си.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати