Меню

Разцъкай

Войната с AI, новият „Убийствен пъзел“ и Джони Деп на екран: 8-те основни филмови премиери през септември


Създателят

Новият научнофантастичен филм на Гарет Едуардс (Rogue One: История от Междузвездни войни) се развива в алтернативно бъдеще, където човечеството води кървава война срещу изкуствения интелект. Главният герой, бивш агент от разузнаването Джошуа (Джон Дейвид Уошингтън), трябва да изпълни особено опасна задача - да намери робот на име Създател, който притежава технология, която може да спре световния конфликт. Най-удивителното е, че Създателят е андроид дете. За Едуардс "Съзадателят" (The Creator) e първият проект за последните седем години, въпреки факта, че "Rogue One" беше приет с големи аплодисменти тогава. Джон Дейвид Уошингтън (Тенет) също е много обещаващ в актьорския състав. С изтеглянето на „Дюн“ от графиците в кината, “Създателят” може да се окаже най-очакваната научна фантастика за есента. 4/9

„Непобедимите 4“ и „След всичко“ са включени в афиша тази есен

 

Първият месец на есента бавно, но сигурно подготвя зрителите за Хелоуин - в боксофиса са обявени няколко филма на ужасите, а с наближаването на октомври броят им само ще нараства. 

 

Феновете на екшъна ще могат да видят и два нови блокбъстъра наведнъж, а ценителите на фестивалното кино ще бъдат почерпени с откриващия филм на отминалия Кан с участието на Джони Деп. 

 

В галерията по-горе вижте всичко за основните кинопремиери през септември.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати