Меню

Разцъкай

Уникални кадри от визитката на Константин в Big Brother Most Wanted (снимки)


Пълен списък на криминалните персонажи

Победителят от VIP Brother Константин ще зареже съпругата си и двете си деца за да се гмурне отново в приключенията подготвени му в Къщата на Big Brother, както знаете LifeOnline.bg  съобщи преди всички този факт.

Преди да престъпи прага на най-известната Къща, Коцето ще изгледа своята визитка, която засне малко по-рано, репортер на LifeOnline.bg се добра до кадри зад кулисите на снимките за визитката на фолк певеца. На снимките Коцето позира с една сюрия разголени танцьорки в унисон с бохемския си имидж.

Освен него още 11 изявени скандалджии ще се озоват на новиханска територия - Most Wanted ще бъде мотото на поредния сезон.

Луна, Людмила Захажаева, Мариела Нордел, Моника Валериева, Светла Василева, Пеньо Даскалов, Фънки, Динко, Джино Бианкалана, Мариан Вълев и Дара. Фолк певицата Мария се е отказала щом научила, че Светлана Василева, която е настоящата Мис Гущерова, ще бъде част от шоуто.

"Имаме участник, който по собствени пътища, може би с детективи, е издирил и проучил кои са участниците. Определил е кои са най-големите му конкуренти за голямата награда и си е направил стратегия спрямо някои от тях. За първи път имаме такъв модел на поведение" – сподели Ники Кънчев тази сутрин в „Здравей, България“ а екранната му половинка Алекс Сърчаджиева допълни, че Big Brother: Most Wanted се случва за първи път у нас и ни подготви да очакваме неочакваното.

Тематиката на Big Brother: Most Wanted бе загатната още с промото на сезона, в което Ники и Алекс влизат в ролята на агенти, търсещи следи за бъдещите участници. Детективската и дори криминална тематика ще бъде основна линия през целия предстоящ сезон, а Big Brother непрестанно ще предизвиква най-търсените риалити звезди. 

Има и тихи съмнения, че продуцентите са намисли как да включат Николета Лозанова, която не можа да влезе във ВИП сезона заради клаузи в договора с друга телевизия. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати