Меню

Избрани новини

Риалити

Трагично в „Черешката на тортата“ – неизвестни участници, ниски бюджети, а лукс лимузината вече е минало!

Бюджетите на предаванията в новия тв сезон са сведени до санитарния минимум

 

Свърши времето, в което участниците от Черешката на тортата се возеха с огромна лимузина и пийваха шампанско, обсъждайки поредната манджа. Сезон 15 показа, че най-голямата глезотия е вече в миналото, отбелязва Hotnews.bg.

 

От понеделник гостите се събират пред известен столичен хотел, а след това веднага се озовават на прага на поредния домакин. Те са превозвани до мястото на снимките с най-обикновена кола, а лимузината била зачеркната заради орязания бюджет на предаването.

 

Намалени са парите както за възнаграждение на екипа, така и за пазаруване на домакините, които и преди не стигаха за нищо.

 

От както NOVA има нов собственик бюджетът за много предавания е драстично намален. Разбира се и други канали масово свиха разходите за произвеждане на предаванията си.

 

 

Това се налага не само заради усложнената икономическа ситуация, но и заради отлива на зрители – по младата аудитория отдавна се е насочила към онлайн пространството и стрийминг платформите.

 

Съкращенията довели до три пъти по-малко средства от времето преди короната. Якото рязане засегнало и „Маскираният певец”, „Фермата”, „Игри на волята“ и тепърва ще се отразява на бюджета на останалите риалити формати.

 

Освен от липса на пари „Черешката“ страда и от разнообразие на участниците, като някои домакинстват вече за трети и четвърти път, а други са никому неизвестни, но попаднали с нечии протекции в шоуто. Скучни и без опит пред камерите и в обществото.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (3)

ДОН Манчев уби рибата в този сезон.
10.12.2020 09:04 / Отговор
ДОН Манчев уби рибата в този сезон.
10.12.2020 09:09 / Отговор
Mani Mani Пълна е трагедията
10.12.2020 12:01

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати