Меню

Избрани новини

Музика

THEO засне скандален видео клип

„Dream Stars Records” извадиха хит

Талантливият рап изпълнител Тheo, засне своя първи самостоятелен видео клип към песента “Не ме занимавай”.

Младата звезда дебютира преди година на БГ Мюзик Фестивал в Сандански, като грабна наградата на публиката за своята авторска песен “Стъпвам смело”.                                                  

Теодор Василев – THEO, e само на 20 – години, той е студент първи курс в профила „Туризъм” във Великотърновски Университет „Св.Св. Кирил и Методи”.                                             

„Това е естествен процес, пораснах в музикално семейство! Радвам се че тръгвам по пътя на едни от най успелите DJ в България с които се гордея, моя брат - DJ Diass и баща ми легендарния Teddy Georgo” заяви Теодор Василев.  Theo дава сериозна заявка да бъде един от най-слушаните млади артисти в България. Създаването на “Не ме занимавай” е дело на Theo /текст/, a музиката и аранжимента са продуцирани от неговите приятели от „Dream Stars Records” – Стара Загора.   

Един от най-добрите режисьори в страната за хип-хоп видео клипове Радостин Събев – Шошо, запечата горещите кадри в елитния „Парк Хотел Стара Загора”. Участие във видео клипа взеха сексапилните момичета от балетна формация “EGO” Мирослава Николчова, Жана Бойчева и Галина Фенти, който вдигнаха градусите на екипа със своят чар и професионализъм.              

Във видео продукцията специално участие взема и Венцеслав Славов познат на българската рап-сцената като „Bat Ve”!        

Theo и целия екип изказват своите искрени благодарности на    г-н Иван Колев за подкрепата и предоставената база - „Парк Хотел Стара Загора”. Очаквайте скоро горещото видео в YoуTube и  Vbox7 както и по музикалните канали в България.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза