Меню

Избрани новини

Афиш

DJ DIASS отбелязва 11 години на сцена

DJ DIASS

Безгранично въображение. Без музикални желания.

Космическо пътешествие на съзнанието - това е NO ORDERS , концептуалният бранд на българския DJ и продуцент Diass.
Diass започва да миксира на 12-годишна възраст. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Techno. Той вече има три авторски албума - "Party Beach" (2011) и "Welcome To Bulgaria” (2013 г.) и  "Reset The World" (2015г.) като последният се издава worldwide от италианският лейбъл 303Lovers.

Diass работи с едни от най-добрите вокални изпълнители в момента. Два пъти DJ шампион на България, избран за Best New DJ на годината 2012 - България, с повече от 6 години в музикално училище и 5 години изучаване на звук и студио инженеринг, Diass е фигура, за която ще се говори все повече и по-често..

Добре познат със своя иновативен и безкомпромисен подход в музиката, Diass не веднъж покорява родните класации с авторските си проекти. Факт са и все по-честите му гастроли извън граница - Москва, Амстердам, Кайро, Ибиса, а изключителната му селекция повежда публиката на музикално пътешествие из дебрите на алтернативния и динамичен клубен саунд, налагайки най-актуалните тенденции от световната сцена.

Това е и причината за появата на No Orders - смелата, идваща от сърце мисия на Diass, да обедини и запознае всеки любител на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена.

През изминалата една година No Orders събитията се утвърдиха като едни от най-значимите и мащабни за морската столица Варна, където над  1500 души посрещаха изгрева с  музиката на гост-диджеите Serge Devant, Blond:Ish, Demarzo, Kintar & Doctor Dru. Всеки месец в ефир е и No Orders Radio Show, където за изминалите 12 месеца гостуваха имена като Christian Nielsen, Demi, JP Chronic, D Lewis, Dionigi и други страхотни продуценти.  Радио предаването се излъчва в над 10 водещи регионални радио станции за денс и поп музика, както и в Люксембург и Германия.

На 31 Март (Петък) Diass ще отпразнува 01 година No Orders и 11 години On Stage в YALTA CLUB.Етикети DJ DIASS, музика

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?

За кой участник бихте дали гласа си

 

Покажи резултати