Меню

Избрани новини

Пикантерии

Съдебна драма! Любимата на Веско Маринов с отнети родителски права!

Дори когато е с децата си тя посвещавала времето си на любимеца на хиляди пенсионерки

Съдът е отнел родителските права на любимата на Веселин Маринов – Веселина.

Бившата сервитьорка от Добрич има син и дъщеря от предишния си мъж, когото напусна, за да се впусне в авантюра с естрадния трубадур, пише ПИК позовавайки се на „Ретро“.

Тъй като с бащата на децата ѝ, с когото нямали брак, не могли да постигнат консенсус, се стигнало до съдебна битка.

Тя обаче била спечелена от таткото, който твърдял, че Веселина не се грижела добре за общите им наследници. Магистратите отсъдили определени дни, в които ѝ се полагало да вижда сина и дъщеря си, но дори когато ги взимала при себе си, отново се посвещавала главно на възлюбения си Маринов.

Последният показателен случай бил неотдавна, разкриват очевидци. Сцената се разиграла в Поморие. Там естрадният певец отпразнувал рождения си ден. На партито били поканени най-близките му хора, придружавала го и Веселина. На вечерята тя пристигнала със 7-годишния си син, защото датата съвпаднала с разрешените от съда дни, в които може да го взема при себе си.

Тържеството обаче продължило чак до 3 сутринта, а през цялото време, докато възрастните се забавлявали, малчуганът стоял в неподходяща за възрастта му обстановка – силна музика, алкохол, цигарен дим.

Веселина и бившият ѝ мъж често имали разногласия по отношение на методите ѝ на възпитание на децата им. Екссервитьорката неведнъж си позволява да взема важни решения зад гърба му като това, че преди известно време преместила постоянния адрес на сина и дъщеря им от Варна, където е таткото, в София, коментират близки до двойката. Преди това пък между тях имаше други конфликти, които завършиха дори с разследване на Агенцията за закрила на детето.

Припомняме, че Веско Маринов и настоящата му любима се взеха преди 2 години и половина. И до момента те избягват да афишират връзката си публично, защото трубадурът от Полски Тръмбеш е преживял не едно любовно фиаско в миналото. За Веселина обаче признава, че е точната жена за него, която го обгрижвала като орлица, държала се чудесно с щерка му Йоана и майка му, която неотдавна той реши да изпрати в хоспис.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати