Меню

Избрани новини

Звездите

Шест минимални пенсии! Елена Йончева цака всеки месец хилядарка за детска градина

Журналистката роди на 51 години

Синът на червената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска детска градина с изучаване на френски език в елитния квартал „Драгалевци”, съобщава „Ретро”.

Амбицията на скандалната политичка ѝ излиза твърде солено.

За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква месечно с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро.

Частното заведение било единствено по рода си, защото се преподавало на малките изцяло на френски.

Йончева държала на образованието повече от всичко и искала наследникът ѝ да научи чужд език и да се развива интелектуално още от ранна детска възраст.

Тео бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за малките се грижели подобаващо, като ги хранели само с избрани биохрани.

Въпреки голямата заетост на Йончева в парламента на нейните плещи били и грижите за невръстния ѝ син.

Съпругът ѝ Пламен, който е архитект, все бил затрупан с работа и рядко можел да я отменя в родителските задължения. Затова Йончева се скъсвала от задачи, сред които и да прибира малкия Тео от детската градина.

Преди дни обаче двамата демонстрираха семейна идилия, като отидоха заедно да вземат сина си с мощния джип на депутатката.

Йончева изпита най-голямото щастие, когато роди на 51 години, а днес майчинството започвало да отнема все повече от времето и. Нейни съпартийци коментират, че блондинката често се появява със сенки под очите от недоспиване.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати