Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сантара показа младото си гадже, което крие от година! (снимка)

Разликата на певицата и спортиста е над 10 години

 

36-годишната изпълнителка Сантра най-сетне показа гаджето си.

За връзката й с младият спортист Кристиян Дончев в арт средите се предполагаше отдавна, но чак сега певицата публично призна чувствата си.

Двамата въртели тайна любов от около година, като певицата всячески се опитвала да прикрие връзката си, която подлежала на сериозна проверка.

Явно обикновеното момче е преминал тестовете успешно, защото по-възрастната му менторка реши да обяви отношенията им на всеослушание. Наскоро двойката беше на сватбата на свои приятели, и явно споделената любов ги е вдъхновила да признаят чувствата си пред света. Те го направиха споделяйки обща снимка, с която официализираха връзката си.

Сантра и Кристиян


„Във време, което ни поставя пред такива трудности, трябва да се държим заедно и да се подкрепяме. Ще има трудни и лесни моменти, но хората, които си заслужават няма да ви оставят, когато имате нужда от тях. Това са и хората, които можете да наречете - семейство. Благодаря ти, че си до мен и ме подкрепяш. Обичам те", написа влюбената певица за младия си любовник.

Колежката й Мария Илиева, която е отколешна почитателката на свежата плът, първа ентусиазирано поздрави приятелката си за смелостта да афишира връзката си, нещо, което тя самата никога не е правила.

По гейски любопитният влогър Емил Конрад също побърза да проучи ситуацията макар, че много добре знае за гаджето на приятелката си. По детски искрената Галка от несъществуващия дует Каризма, наивно и с малко завист попита - „Това ли е гаджето ти, Сани",  на което колежката й отговори с намигване и сърце.

 

Според източници на LifeOnline.bg, Кристиян грабнал сърцето на певицата с добротата и всеотдайността си. Макар и да не е от светските среди, младежът познава доста известни личности и знае как да се държи, освен това проявява разбиране към популярната си приятелка и не ревнува, когато дълго говори с непознати за него мъже от родния шоубизнес.

Кристиян е обикновено момче, което няма кой знае какви финансови възможности и най-вероятно не в парите, а в отношението се корени връзката на певицата с него.

Въпреки това, според близки на Сантра, недоверчивата изпълнителка дълго подлагала Крис на тестове за да изпробва истински ли са чувствата му или просто цели да се отърка в известна жена с възможности по-големи от неговите.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати