Меню

Избрани новини

Клюкарник

Новата любов на Ивайло Захариев получи одобрението на децата му!

Актьорът живее с новата си жена Станислава и дъщеря й

Децата на Ивайло Захариев приемат и харесват новата му половинка.


Синовете на актьора Дамян и Филип одобряват връзката му със Станислава, с която двамата живеят под един покрив. Те са заедно едва от няколко месеца, но по всичко изглежда, че любовта им е силна.

Хлапетата, които живеят при майка си редовно посещават Захариев в новия му дом и според всички харесват новата жена в живота на баща си.


Според информацията разпространена в медиите те са прекарали Коледа заедно с баща си и Станислава, която се е постарала да им осигури мечтаните подаръци и да ги остави под елхата. Станислава, също като Ивайло, има един неуспешен брак зад гърба си. От бившия си тя има момиче, което е на годините на децата на Захариев. 


Детето на Станислава живее с нея и Ивайло, той се грижи за него като за свое собствено. Когато блондинката е заета, той води и прибира момиченцето от детска градина. 

Станислава и Ивайло се запознават в края на 2018 година покрай общ проект. Родената в Асеновград нова любима е създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите отиват за благотворителност.

 

Тя е причината актьорът да се раздели със съпругата си Миряна.

Двамата бяха женени в продължение на 7 години. Неведнъж са споделяли, че не са имали интимни отношения преди брака, а първата им целувка е била пред олтара

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати