Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фики отрече: Не сме разделени с Гюлджан, това са фалшиви новини!

По-рано представящ се за пиар източник публикува изявление, че двамата са разделени

Фики Стораро отрече новината по негов адрес, че е разделен с жена си Гюлджан.

"Не съм разделен с жена си! Няма такава новина, това са глупости! Бях със семейството си на Нова година и преди това и сега съм с него."

Така фолкзвездата Фики Стораро опроверга изпратената до нашата медия информация, че е разделен с жена си Гюлджан повече от месец и причината не била трети човек. Според слуховете семейството живеело разделено, във Фейсбук фолкзвездата качвал само свои снимки и "забравял" жена си и детето.

"Фалшив е този т.нар. "мой" профил. Ние сме едно щастливо голямо семейство и не искам да се спекулира с това. Не искам да говоря за личния си живот. Когато имам нови музикални проекти, с удоволствие ще разкажа на всички. Семейството е тема табу и аз от много време насам не говоря за тях. При мен всичко е наред и съм щастлив. Точка.", заковава синът на Тони Стораро

Това сподели Фики, който и преди Нова година, и след нея е бил плътно със семейството на баща си, по-малкия си брат, жена си и детето от Бъдни вечер до Нова година и след това, допълва ПИК.

"Бяхме във Велинград. Дори ще ви изпратя снимки, за да се уверите, че всички сме били заедно и всичко ни е наред. Повече няма и дума да говоря по въпроса", заковава Фики Стораро.

Припомнете си, че въпросната информация бе изпратена от лице представящо се за пиар на чалга изпълнители до LifeOnline.bg. Още тогава нашата медия, коректно отбеляза, че на подобно твърдение не може да се вярва.

Въпреки това, много честно, в битката за медийно внимание, новоизгрелите родни звезди търсят „двулични“ начини за присъствие в медийния небосклон.

Подобно бе и мнимото „хакване“ на Инстаграм акаунта на братчето на Фики Емрах, за което алармира от своя профил именно Фики.

Оказа се, че подобна хакерска атака не е осъществена…

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати