Меню

Избрани новини

Клюкарник

Михаела Филева показа гаджето си за първи път (снимки)

Стефан Радов е диджитал мениджър в голяма американска компания

Михаела Филева, потвърди разкритието на LifeOnline.bg относно самоличността на нейният приятел Стефан Радов.

Певицата, която предпочита да пази интимния си живот далеч от обществения интерес, особено след връзката си с рапъра Павел, сега сподели кратко стори с гаджето си в Инстаграм.

На събития тя най-често се появява без половинката си, защото точно там фотографските обективи запечатват всеки миг от вечерта.

След краха на връзката й с Павел, дълго време не беше ясно кой е мъжът, успял да открадне сърцето на изпълнителката на "Опасно близки". През октомври м.г. LifeOnline.bg разкри, че той е висш мениджър в компанията, чиято популярна безалкохолна напитка Мишето рекламира.

 

Стефан Радлов

През юни т.г. неговата самоличност бе разкрита от главния редактор на медията Елза Парини. До онзи момент, единственото, което се знаеше за мъжа, бе, че се казва Стефан.

Тогава Елза съобщи, че след внимателно проучване е установила, че пълното име на гаджето на треньорката от "Гласът на България" е Стефан Радов. Той е публикувал в социалните мрежи снимки от същите дестинации, които Филева посети преди известно време, като Куба и Израел.

Радов действително е диджитал мениджър в компанията рекламодател на Филева и се грижи именно за маркетинга на проектите в социалните и електронните медии.

Тогава, за да бъде сигурна, Парини попитала запознати, дали предположенията ѝ са верни, а те отговорили положително.

Потвърждението идва сега когато, самата Михаела Филева признава тази информация за вярна с кратко видео. През изминалия уикенд, под формата на история в Инстаграм, тя реши да сподели клип, който разкрива как двамата със Стефан играят на "Дженга" у дома - игра, при която се построява висока кула от плочки, като при всеки ход играчът трябва внимателно да извади една от тези, намиращи се на по-ниските етажи на кулата, и да я постави на върха ѝ, но без да я срути, писа dir.bg.

Михаела сподели интимен момент от ежедневието със своя приятел Стефан Радов

Радов, облечен в черна тениска и червени шорти, съсредоточено се опитва да измъкне една от плочките на върха на кулата, а вдясно от него се намира коледно дръвче, светещо в синьо. КОй ли е победил в играта?!

Михаела не е отбелязала профила на любимия си, но след нашите разкрития, той вече е публично разпознаваем.

След разгласяването на самоличността на гаджето на певицата от Елза Парини, той бързо заключи достъпа до Инстаграм профила си, който продължава да е недостъпен за любопитни очи и сега.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати