Меню

Избрани новини

Пикантерии

Потвърдено! Рут Колева призна, че е влюбена в братчето на най-голямата си врагиня Саня Армутлиева!

Както първи LifeOnline.bg съобщихме певицата има страстна връзка с Любо Армутлиев


Рут Колева призна, че е гадже с брата на своята най-голяма врагиня Саня Армутлиева. Още миналата година репортер на LifeOnline.bg  първо разкри, че тя не само се вижда, но и обикаля света с Любомир Армутлиев. Той е известен фотограф и според влюбената до уши изпълнителка е най-талантливият човек на света.

"Едно от най-хубавите неща е да го гледам как снима. Това ме прави много вдъхновена. В момента, в който видях колко чист човек е душевно, си казах, че това е нещо много извънземно", сподели Колева пред NOVA, цитирана от ПИК.

Преди години Рут системно плюеше във всяко свое интервю Саня Армутлиева, обвинявайки я в монополизация на българския музикален пазар и ограбване на българските артисти занимаващи се с музика.

Изпълнителката я наричаше "октопод”, но с днешна дата признава, че е била малко крайна. Въпреки това двете не поддържат почти никакви контакти, призна Колева.

Любомир, който всички наричат Лубри, е фотограф с множество проекти и изложби. Роден е през 1977 година, а Рут е с 13 години по-малка от него, но очевидно си пасват идеално, след като Колева най-сетне извади пред обществото връзката им. Преди брата на музикалната продуцентка, певицата излизаше с журналиста Борислав Банев.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати