Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Родни частни детективи предлагат Анти шпионска закрила

Има и такава услуга – Анти детектив

Знаете ли, че освен частен детектив, можете да наемете и Анти детектив. Репортер на LifeOnline.bg се натъкна на сайт описващ подобна услуга и с изненада установи, че е български.

Услугата се описва подробно и от там става ясно, че можете да си наемете за различен период самостоятелен или екип от анти детективи, който реално ще ви пази гърбът винаги при подобна нужда. Ако имате съмнения или притеснения, че си имате “закачена опашка“ или някой ви следи с автомобил можете да се обърнете към нас и за такава помощ.

Потенциала на възможностите, практиката и уменията ни ви гарантират, че няма шанс да не разкрием и неутрализираме и най-професионалното поведение на преследвачите, обещават анти детективите.

И допълват на какво може да разчита клиента:

-безкомпромисен поведенчески анализ на всеки един присъстващ  в периметъра и по време на цялото охранително мероприятие. Всеки субект и с най-малкото си съмнително поведение насочено към вас подлежи на детайлно обследване за ангажираност посредством различни оперативни методи. Ще бъде тестван включително с провокиране и привличане на вниманието му в противоположна посока с последващ анализ на реакциите му.

-разкриване чрез визуално разпознаване на всякакъв вид скрити камери и насочени микрофони без значение дали са монтирани по тялото или са в преносими предмети. При  нужда се използва и заглушителна апаратура с цел саботиране на комуникациите /видео-аудио в реално време, доклади, съвети, помощ/ и цялостно дестабилизиране на  екипната им структура.

-предварително създаване на маршрути за придвижване с цел регистриране на преследвачи. Ползване на оригинални таксиметрови коли или тайна смяна на няколко в сигурни зони.

-установяване на използваното от тях МПС и чрез външно монтиране на GPS обратното им проследяване до поръчителя. Прилагат се и различни способи за демобилизиране на автомобила /заглушаване на дистанционното отключване, блокиране и др./ за предотвратяване на последващо преследване.

Услугата ни е безценна за противодействие срещу нежелани “очи и уши“ по пътя към и по време на провеждането на ваши лични или служебни срещи на публично-обществени места. Така ще се възпрепятства събирането и документирането на лична, конфиденциално-сензитивна информация относно вас и другите присъстващи.

В реално време чрез скрити или явни комуникации може да бъдете информирани от нас за текущите резултати от оперативната обстановка, завършват описанието частните детективи, като добавят, че цената е според обема на извършената работа.Коментари (2)

Някой А как да ги намерим,къде са, или статията е ей така
22.03.2018 16:25 / Отговор
Търсачка За Google не си ли чувал?
22.03.2018 17:32

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати