Меню

Избрани новини

Звездите

Яна Маринова проговори за загубата на приятелката си Диди Янкова (видео)

„Живя като светкавица и си отиде светкавично…“

Актрисата Яна Маринова проговори за тежката загуба на своята най-добра приятелка Диди Янкова, видя репортер на LifeOnline.bg.

Тя разказа как са се запознали случайно и как запознанството им се превръща в едно истинско приятелство.

С хореографката на „Мис Варна“ се сближават покрай конкурса „Мисис България“, и тогава Яна открива, че това е нейната сродна душа. „Навсякъде пътувахме заедно“, споделя Яна и разказва интересна случка от екскурзията им в Париж пред Гала в студиото на „На Кафе“.

„Свързани сме дори и в това (смъртта й, б.р.), на 26 заминах за Варна и 27 стана ясна диагнозата й. За три месеца си отиде…“, спомня си актрисата за последните месеци с Диди Янкова, която рака уби на Еньов ден по стар обичай.

„Искам да помня само хубавите неща с нея. Всеки я познава във Варна, тя е като майка Тереза за всички. Грижи се за всички и всички я обичат“, говори в сегашно време за дружката си Яна, сякаш е все още жива.

Според нея тя е на по-добро място: „Дияна живя като светкавица и си отиде светкавично. Искам всички да я помнят така и да не тъгуват за нея!“, допълва разказа си за Диди Анякова Яна Маринова.

Яна призна, че най-красивите си моменти е изживяла в компанията на Диди и че е твърдо решена да празнува своя 40 годишен юбилей, въпреки поверието, че това не трябва да се прави.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати