Меню

Избрани новини

Звездите

Яна Маринова проговори за загубата на приятелката си Диди Янкова (видео)

„Живя като светкавица и си отиде светкавично…“

Актрисата Яна Маринова проговори за тежката загуба на своята най-добра приятелка Диди Янкова, видя репортер на LifeOnline.bg.

Тя разказа как са се запознали случайно и как запознанството им се превръща в едно истинско приятелство.

С хореографката на „Мис Варна“ се сближават покрай конкурса „Мисис България“, и тогава Яна открива, че това е нейната сродна душа. „Навсякъде пътувахме заедно“, споделя Яна и разказва интересна случка от екскурзията им в Париж пред Гала в студиото на „На Кафе“.

„Свързани сме дори и в това (смъртта й, б.р.), на 26 заминах за Варна и 27 стана ясна диагнозата й. За три месеца си отиде…“, спомня си актрисата за последните месеци с Диди Янкова, която рака уби на Еньов ден по стар обичай.

„Искам да помня само хубавите неща с нея. Всеки я познава във Варна, тя е като майка Тереза за всички. Грижи се за всички и всички я обичат“, говори в сегашно време за дружката си Яна, сякаш е все още жива.

Според нея тя е на по-добро място: „Дияна живя като светкавица и си отиде светкавично. Искам всички да я помнят така и да не тъгуват за нея!“, допълва разказа си за Диди Анякова Яна Маринова.

Яна призна, че най-красивите си моменти е изживяла в компанията на Диди и че е твърдо решена да празнува своя 40 годишен юбилей, въпреки поверието, че това не трябва да се прави.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза