Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Преслава с песен „реплика“ на световен хит! Чуйте оригинала на „Пиян“ на английски! (видео)

Чалга дивата произвежда гаф след гаф, кой от кой по-зрелищен

Няма спокойствие за Преслава през 2019. Ако миналата година тя бе споходена от десетки щастливи мигове (като да бъде обичана жена и майка), то тази година е един безкраен „ретрограден Меркурий“ що се отнася до добричлийката.

Не стигат скандалите с Галена, освиркването на феновете (макар и виртуално) заради новото й лице и вчерашната й гавра с жертвите на домашно насилие, за което първо съобщи LifeOnline.bg, а сега и това!

На редакционната поща получихме читателски сигнал, в който наши последователи ни алармират за недопустимо сходство между световен хит и най-новата чалга на Преслава.

Оказва се, че парчето „Пиян“ досущ се препокрива с песента на Matt Simons „Open Up“, издадена през март тази година. Разлика има, защото по света не са запознати с характерните за поп-фолка извивки и „гайтани“, но макар и аранжиментните разминавания, музикално двете песни са като сестри.

Наясно сме с творческото безплодие ширещо се по нашите земи и не сме ние тези, които ще хвърляме камъни по Преслава, но сме длъжни да ви информираме за така стеклите се обстоятелства, за които ни алармирате самите Вие - читателите на LifeOnline.bg.

Между другото, оригиналът на песента дори е използван от телекомуникационния гигант Vodafone за реклама на тяхната услуга GIGA TV предлагаща телевизия в Германия, допълва сигнала си нашият читател.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (2)

devil не и е за първи път
04.10.2019 10:52 / Отговор
Роза Че то да е само тя
04.10.2019 13:35

Добави коментар


Попитай Елза