Меню

Избрани новини

Звездите

Прекомерно много алкохол вкара бездомният брат на Мадона в гроба!

През последните години мъжът живееше под мост в Мичиган.

 

Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, почина на 66-годишна възраст, съобщава Page Six. През последните години мъжът живееше под мост в Мичиган.

 

Мадона е израснала в Мичиган в семейство с осем деца, Антъни е най-големият. За смъртта му съобщи музикантът Джо Хенри, съпругът на сестрата на Мадона Мелани. Самата изпълнителка не коментира публично смъртта на брат си.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от levinylman (@madonnafans_france)

 

Повечето от роднините са имали трудни отношения с Антъни заради тежкия алкохолизъм от който е страдал. 

 

Преди време Мадона се опита да помогне на брат си, но почти безуспешно. През последните месеци тя поддържаше връзка с него, но миналата седмица той отново отказа да отиде на рехабилитация, каза Джо Хенри.

 

Антъни е нестабилна личност, той неведнъж публично е позорил членове на семейството, включително и Мадона, през 2011 г. 

 

"Аз съм нищо в техните очи. Ако бях замръзнал до смърт, семейството ми дори нямаше да разбере за това през следващите шест месеца", каза той.

 

През 2017 г. той започна лечение, след това успя да се събере с роднините, но все още беше ядосан на Мадона и други близки. В едно интервю, вече бездомен, Антъни Чиконе каза направо за Мадона - "никога не ме е обичала", както и че той също не е обичал сестра си.

Майката на Антъни и Мадона умира през 1963 г. на 33-годишна възраст. Мадона има добри отношения с другите си братя и сестри.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза