Меню

Избрани новини

Звездите

Мадона иска да си поговори с папата!

Певицата имала важни теми за обсъждане

 

Поп звездата Мадона (63)е поискала да говори с папа Франциск за "някои важни неща".

 

Кралицата на поп музиката отправи покана към папата в Twitter да се срещне с нея, въпреки че последната ѝ изповед, по думите ѝ, е била отдавна.

 

Здравейте, понтиф Франциск. Аз съм добра католичка. Кълна се! Изминаха няколко десетилетия, откакто се изповядах за последен път. Дали би било възможно да се срещнем един ден, за да обсъдим някои важни неща“, написа тя в Twitter.

 

 

 

В 40-годишната си кариера Мадона е еднакво известна, както със своите хитове, така и със сблъсъците с католическата църква. През цялата си кариера Мадона с гордост влиза в противоречия за разбирането ѝ за теми като секса, любовта между един и същи пол и християнската символика.

 

През 1989 концерта й в Рим беше забранен от католическата църква ръководена от Папа Йоан Павел II, заради запалени кръстове и сексуални отправки към образа на Христос във видеото "Like a prayer" (Като молитва). По-късно в интервю за американска телевизия, на въпрос за отношенията й с католическата църква, Мадона заяви "Аз прощавам на папа Йоан Павел II".

 

Папа Франциск все още не е отговорил на поканата на Мадона за аудиенция. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати