Меню

Избрани новини

Фен зона

Предстои най-добрият уикенд за годината, според астрологичната прогноза

В неделя - 24 ноември ще има Съвпад на Венера и Юпитер

На 24 ноември ще се наблюдава явлението Съвпад на Венера и Юпитер, като двете планети ще застанат на една и съща точка и ще светят като диаманти в небето.

Това ще бъде най-щастливото време от астрологична гледна точка - експанзия от любов, пари, хармония и щастие.

Предвид това, че приключи и периода на Ретроградния Меркурий, новите начинания вече спокойно могат да бъдат стартирани.

Явлението се случва сравнително рядко, т.е. не е всяка година, следващият ще бъде през 2021 -ва година.

Тази година обаче има двоен съвпад на Венера и Юпитер.

Първият беше през януари, а вторият е сега през ноември, което пък се случва един път на 24 години - заявява астроложката Мария.

Хората могат да си направят ретроспекция и да видят как им се отразява това на живота като се върнат 24 години назад - примерно през 1995 година е предишния двоен съвпад.

Всички зодиакални знаци ще се радват на щедрост, защото Юпитер е най-голямата планета и когато тя се срещне пък с най-красивата - Венера, която дава хармония и е свързана с любовта, с парите с щастието всички ще се радват на голям късмет.

Разбира се огнените знаци - Лъв, Стрелец и Овен ще бъдат в апогея си, същото важи и за въздушните Везни, Водолей и Близнаци.

Голям успех ще имат в този период хората на изкуството, както и тези които се занимават с дизайнерски дрехи, мебели, бижута, луксозни изделия и пр.

Голям късмет в живота ще имат и бебетата родени в съвпада на двете планети - ще бъдат красиви, харизматични, щедри, ще се радват на добър живот.

Неприятното е, че ще има опозиция между Марс и Уран, от което ще пострадат малко Скорпионите и Телците, тъй като при тях ще прехвърчат искри.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати