Меню

Избрани новини

Фен зона

Какво вещаят звездите за зодиите през септември 1 част

Септември може да бъде наречен коварен период, тъй като е преходен от лятото към есента! Свършват отпуските, ваканциите, пътешествията в чужбина, почивките с любими хора. Захладнява, сменяме гардероба, подготвяме децата за училище, стягаме се и на работното място...

ОВЕН

През септември представителите на зодия Овен, ще се заемат с организирането на личния си живот. Очаква ви много романтика, любов, приятни преживявания. Необвързаните ще имат възможност, да срещнат сродната си душа. Семейните, ще се потопят в любовта към своя партньор. Този период по-принцип се очертава, като благоприятен по въпросите на сърцето.

Положителни промени, ви очакват и на работното място. Не пропускайте момента да уловите късмета, ако го направите той ще остане с вас поне до края на 2019 година.

Това ще бъде хармоничен период във всички отношения. В семейството, не се очакват разногласия. 

Необвързаните ще намерят много възможности, за запознанство с приятни хора.

Настъпва благоприятен период, който ще ви донесе много печалби. Много от вас, ще решат да сменят работата си или да поемат риска да открият свой бизнес. 

Финансовото ви положение през септември, ще бъде стабилно, очакват се допълнителни плащания, бонуси. В

През септември, ще се чувствате страхотно. И дори тези представители на знака, които не се отличават със спортен характер, ще решат да бъдат активни и да се запишат на фитнес.

ТЕЛЕЦ

Представителите на зодия Телец през септември, ще се борят за своите цели и в края на краищата, ще успеят да ги постигнат. Реалисти по природа, ще може обективно и навреме да оцените ситуацията на работното място, за да се справите с всички възможни проблеми. Всички задачи, които ви възлагат, ще бъдат решени лесно и бързо, дори без помощ. В началото на есента, може да решите да отидете на море, което ще е много полезно. Безгрижната почивка със семейството, ще укрепи вашият имунитет и ще възстанови душевното ви равновесие.

През септември, ще бъдете толкова ентусиазирани от работата си, че напълно ще забравите за близките си. Такова пренебрегване на семейството, ще доведе до неразбиране и негодувание от страна на роднините. Най-голям риск за влошаване на семейните отношения, има в средата на месеца.

През септември в професионалната сфера, всичко ще върви добре. През септември, ще бъдете по-продуктивни от всякога. Шефовете ви ще оценят това, а колегите ще ви уважават.

Физическото ви здраве през септември ще бъде стабилно, в отличие от емоционалното. Ако се наложи срещнете се с психолог, няколко професионални съвета ще ви помогнат да излезете от депресията.

БЛИЗНАЦИ

През септември представителите на зодия Близнаци, трябва максимално да се концентрират върху изпълнението на текущите дела. За решаването на омръзналите ви проблеми, трябва да поемете отговорност, да избягвате натиска на другите и резултатът няма да закъснее. Вашите постоянни съмнения и безпокойство, ще играят срещу вас. Ако не се концентрирате върху решаването на важните въпроси, непрекъснато ще пропускате нещо.

Септември е добър месец за необвързаните. Няма да забележите как ще се окажете във водовъртежа от нови чувства.

Поради разклатено здраве, няма да сте готови да се справите с много от поставените задачи. Много от проектите ще трябва да "замразите" за по-добри времена. 

Ще се почувствате изтощени от "есенната меланхолия".

Въздържайте се от всякакви финансови сделки и спекулации, поне до средата на есента. По време на работа е по-добре да заемете изчаквателна позиция, не влизайте в конфликт с шефовете, по отношение на колегите бъдете неутрални. 

Септември няма да е най-благоприятният месец по отношение на здравето. 

За укрепване на тялото ще помогнат упражненията, плуването, дългия сън и активната почивка. Отидете на масаж, гледайте позитивни филми, разхождайте се в парка.

РАК

През септември представителите на зодия Рак, ще имат успех при условие, че станат по-настойчиви в отношенията с хората около тях. Напористостта, увереността в себе си и амбицията, ще се харесат на шефовете толкова много, че вероятно ще доведат до повишение. Работили сте усилено през цялото лято, така че сега заслужавате почивка. Отидете в някоя страна, в която никога не сте били. За по-нататъшната плодотворна работа, са необходими нови емоции и впечатления.

Обръщайки прекалено много внимание на работата, много от вас рискуват да нарушат семейните отношения. Баналната липса на време за близките, ще ги отдалечи от вас.

Препоръчително е в този момент да не разваляте отношенията със съседи, приятели и далечни роднини.

За вас настъпва момент, за реализиране на организаторският потенциал. Умело ще демонстрирате лидерските си умения.

Не е препоръчително през септември да поемате нови проекти, тъй като има вероятност те да се провалят. 

Силното натоварване в работата, ще се отрази върху вашето здраве. Ще почувствате дискомфорт в стомашно-чревния тракт.

Приемането на успокоителни, ще спомогне за съхранение на емоционалния баланс. Задължително спортувайте. Ако не ви се ходи на фитнес, бягайте, карайте колело, отидете да поплувате в басейн.

ЛЪВ

През септември представителите на зодия Лъв, ги чака вихрушка от събития, които ще донесат много положителни емоции. Целият месец ще се разтваряте в любовта, ще привличате голям брой почитатели, сред които ще намерите някой, с когото ще решите да създадете семейство.

Много от вас през септември, ще почувстват подкрепата на близките. Предаността и любовта на семейството, ще ви мотивират, ще ви вдъхнат сили и кураж за нови действия.

С настъпването на есента, ще се сблъскате с първите сигнали за финансова криза. Ще трябва да преосмислите възгледите си за света и да ограничите ентусиазма си.

Сега не е време да пилеете безрасъдно семейния бюджет.

На работа старателно изпълнявайте всички задачи, които ви възлагат. Вършете работата си качествено и не скачайте, от една задача на друга. 

Със здравето през септември, всичко ще бъде наред. Тялото ви ще работи като по часовник, но за нервите, ще трябва да се погрижите, в противен случай ще попаднете в ръцете на депресията. 

Посещението на обществени места, шумни концерти и партита, ще помогнат да се заредите с позитив и да получите положителни емоции.

ДЕВА

Настъпването на есента, ще повлияе на емоционалното състояние на представителите на зодия Дева, не по най-добрият начин.

Ще се появи меланхолия, която може да ви подтисне. Ето защо, при първите признаци на депресия, си измислите забавление: организирайте общо почистване на дома, работете в градината, правете ремонти, затрупайте се с трудови задачи, работете извънредно.

Проблемите с по-младите членове на семейството и възрастните роднини, ще ви отнемат почти цялото свободно време.

Някой от вашите близки, ще се нуждаят от вашата психологическа помощ, други от материална. Не им отказвайте помощта си. 

Ако възникнат трудности на работното място, най-доброто, което може да направите, е да оставите всичко на само себе си. Заемете позиция на изчакване и скоро ще видите как времето ще постави всичко на мястото си. В работата, разчитайте на интуицията си.

Втората половина на месеца, ще бъде белязана от преосмисляне на възгледите по отношение на много житейски ситуации. Много от вас, ще решат да сменят работата си.

В началото на есента, ще бъдете заети със своето здраве. Ще изпитате недостиг на витамини.

Ще бъдете преследвани от чести промени в настроението, пристъпи на раздразнителност. Плюс това, са възможни и чести главоболия.

Благодарение на неправилния избор на дрехи, много от вас, ще се сдобият с отит и заболявания, свързани с горните дихателни пътища. 

Засилете пиенето на чай с мед, хапвайте по-калорична, но здравословна храна. Обличайте се добре в хладните дни и вечери.

Хороскопът за ВЕЗНИ, СКОРПИОН, СТРЕЛЕЦ, КОЗИРОГ, ВОДОЛЕЙ и РИБИ - вижте ТУК

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати