Меню

Избрани новини

Афиш

Пазете се! Човекът, който чете мисли е в България!

Световноизвестният менталист Лиор Сушард ви очаква довечера в Народния театър, за да разбере за какво си мислите сега

Тези дни в България всички са по-тихи от водата и по-ниски от тревата, защото у нас е един човек, който чете мислите на хората.

Отгатва числа, дати на раждане, телефонни номера, ЕГН-та, банкови сметки.

Освен това присъства в черните списъци на казината в Лас Вегас! (шегичка)

Това е евреинът Лиор Сушард. 37-годишен симпатяга, който открива тази екстра у себе си още на 6-годишна възраст.

Установявайки, че има свръх интуиция, той запова да се самообучава и да доразвива способностите си, четейки медицинска литература, психология, да изучава езикът на тялото.

В годините Лиор е работил с хиляди хора - и популярни личности и безизвестни индивиди, на които винаги се е стремил да помага.

Животът му е постоянно пъуване, за да изнася своите спектакли по света и да дава консултации.

След всичките срещи и разговори, е разбрал едно - че всички хора по света, независимо политици, бизнесмени, холивудски звезди или обикновени работници, мислят по сходен начин.

Именно този модел на човешката психика, начин на мислене и поведение му помага да разгадава техните мисли.

Тази вечер в Народния театър "Иван Вазов" е второто и финално представление на Сушард - "Безгранично" (Limitless), в което чрез силата на ума и позитивното мислене, той ще грабне, замае и впечатли българската публика.

Не се плашете, защото симпатягата НЕ е мрачният четец на мисли, който ще ви притесни, разстрои или потисне. Лиор създава истинска приятелска атмосфера по време на спектаклите си, придружена с много хумор и комични моменти.

Книгата на странната птица - "Четецът на мисли" е на българския книжен пазар от началото на тази година и ако тази материя ви вълнува и впечатлява, можете да си я закупите.

И накрая един съвет от менталистът: "Винаги мислете положително, защото не знаете кой може да прочете мислите ви!"

Жена ми не се притеснява от мен защото е блондинка, но тя е единствената, която може да чете МОИТЕ мисли, казва с усмивка ЛиорКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза