Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пак скандал с Меги Савова и нейните конкурси – отнема титли и се разпорежда с живота на участничките?!

Собственичката на марката „Мисис Баба“ се разгневи, че са я прескочили

 

Шефката на конкурсите „Мисис Баба“ и „Мисис България“ Меги Савова реши да накаже „непослушна“ мисиска и да отнеме титлата „Мисис Баба“ на една от последните си победителки - Сияна Йорданова.

Причина за прецедента в историята на надпреварата е решение на собствена глава на победителката да замине на конкурс в чужбина, без да извести Савова.


Пред „Телеграф“ Меги Савова обяснява решението си с накърненото си достойнство и отчита като неуважение поведението на Йорданова. Това съзира маститата собственичка на конкурси в постъпката на варненката, която влезе в новините с европейска титла от конкурс в чужбина.

 

 

Савова веднага потърсила сметка на 52 годишната титулярка защо не е била уведомена за това? Отговорът обаче въобще не се харесал на монополистката в конкурсите за омъжени жени:

„Получавам отговор, че тя го била качила във Фейсбук и аз трябвало да знам оттам! Въобще не й минало през акъл, че тя трябвало да ми се обади, за да ми каже. Не си спомняла, че е подписала декларация, в която го пише. Не си спомняла и за това, че им дадохме подробна информация за конкурса и за последващите събития и по телефона, и преди репетициите. Даже не разбрала, че ще ходи на световен конкурс... И то при положение, че тя самата присъства на световния конкурс, който заради Ковид и последствията се проведе в същата вечер, на същата сцена, на която беше и нейният! И през цялото време тя лично си контактуваше и се снимаше с претендентките, дошли от цял свят“, гневи се директорката, пред „Телеграф“.


Самата Йорданова обяснява, че не е усетила перспективите, които са й били обещани от Савова. Тя била подмамена с обещания за слава, интервюта и популярност, както и участие на „световен конкурс“.

 

Меги Савова обича да използва израза „световен конкурс“, но никой не е убеден колко „световни“ са конкурсите, на които изпраща своите победителки.

Така например, макар че провежда у нас „Мисис България“, тя не е лицензирана от световния конкурс „Мисис Свят“ (Mrs. World), с който до скоро ангажирана българка беше бизнесдамата Анита Мейзер.

 

 

Припомнете си, че Савова и Мейзер имаха доста шумен конфликт, след като Анита участва на конкурса „Мисис Свят“ в Китай през 2014 г., а Савова я нарече самозванка.

Тогава Мейзер се опита да разкрие схемите на Савова, но бе зарината с хейт в медиите, подстрекаван от конкурента.

И тогава, както и сега, Савова се заема да очерни и направи за смях опонента си, от когото не е доволна с публикации в медиите и социалните мрежи.

 

„Цялата работа се състои в това, че Савова губи пари, ако нещата не минават през нея. Затова тя се гневи, когато някой я прескача. Това е бизнес, от който организаторите печелят добре, и такива като нея въобще не обичат да пропускат ползи.“, коментира източник запознат с маниера на работа в бранша с конкурсите за красота пред наш репортер.


Недоволната Савова не закъсня да опръска и колежката си, която е организаторката на конкурса, на който се е явила 52 годишната секси баба Сияна.

По нейни думи тя била „украинка, която довела още четири свои приятелки“. Единствената участничка, официално избрана от национален конкурс, била Сияна, а другите  - събрани от Фейсбук.“.

 

 

Савова бързо проучила събитието и обяснява, че надпреварата се провежда за първи път в четири категории с 14 участнички.

Тя се кълне, че конкурсът, на който е уредила Сияна да представи България, е по-престижен, с дългогодишна история, с повече от 40 участнички, избрани официално от местни национални конкурси.

 

Това обаче нямало да се случи защото тя еднолично решава да й отнеме титлата и да не я допусне да участва.

 

„Моля коректно да се изписвате и изявявате по медиите с новата ви титла, така както е изписана на лентата ви: Емес елит трансконтинентал Европа ! Защото титлата „Баба на Европа“ ( Grandma Europe) се дава вече петнадесет години и по време на конкурса Grandma Universe!  Искахте пет минути слава! Дадох ви ги януари! Давам ви ги и сега! Коя прекрасна баба ще представи страната ни на световния конкурс Grandma Universe в Гибралтар, ще реши журито след лятната ваканция“, завършва заядливо обидената Меги обръщението си към Сияна Йорданова.

 

LifeOnline.bg потърси Сияна Йорданова за нейната позиция, ще го публикуваме, щом го получим. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати