Меню

Избрани новини

Клюкарник

Отварачката си призна: Оттеглянето ми от музиката беше голяма глупост! (видео)

Мария изби рибата с изречението, че не знае дали е в процес на развод.

 

Душеприказчика Мон Дьо не успя да накара певицата Мария да говори за своите провали, но макар и неизречени, много от нещата прозираха зад завоалирани обяснения.

 

По-конкретно отварачката говори само за дъщеря си, която обяви за своето най-голямо богатство, като използва случая да се ожали, че връзката между Марая и баща й не е достатъчно пълнокръвна, така както й се иска на майката.

 

Мария напомни, че дълго е чакала детето си и е минала през няколко процедури. Отварачката натърти, че прякорът й се дължи на една най-гледаните реклами в българския ефир въобще, снимана професионално като кино филм от майстор като Димитър Митовски.

 

За своя най-голяма грешка фолкаджийката, която така и не успява да се върне пълноценно в  музиката, обяви отказването от жанра.

 

„Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми грешка. Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново.

Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти", сподели попфолк певицата, като така намекна, че е спряла да пее под натиска на мъжа си.

 

„Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие", обясни тя, без да назовава името на богаташа, решил да спре музикалните й изяви.

 

Мария обаче даде ясно да се разбере, че отново е „на пазара“, описвайки живота си сега с песента „Най-добрият“, запявайки рефрена „дискотеките за теб умират, софиянките за теб се бият пичовете за тебе пият ееее най-добрият…“.

 

Веднага след излъчването на интервюто Мон Дьо се заинтересува от мнението на зрителите в Инстаграм и започна разговор.

 

Някои от тях си позволиха да изразят критика, че интервюто с Отварачката не се е получило, защото не е успял да я накара да говори открито и да свали маската си.

 

"Това интервю не е слабо и трябва да се гледа през неговия втори план", обясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е достатъчно интелигентна, за да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати