Меню

Избрани новини

Афиш

Отмениха премиерата на новия Джейс Бонд… отново Смъртта може да почака (видео)

Поредно отлагане заради сложната ситуация по света

 

„Премиерата може да почака“, така трябва да се казва 25-ият филм от поредицата за Бонд, в който Даниел Крейг ще се появи за последен път в ролята на агент 007.

 

Премиерата на най-новия филм от поредицата за британския супершпионин от МИ6 - Джеймс Бонд се отлага за трети път заради пандемията от коронавирус, съобщава BBC.

 

Един от най-очакваните филми за 2020 г. – „No Time To Die“ („Смъртта може да почака“) се пренесе в следващата година и трябваше да излезе в кината по света на 2 април, но сега заради усложненията на пандемията от COVID-19 датата се мести на 8 октомври.

 

Първоначално той трябваше да се прожектира в салоните още от 10 април 2020 година.

 

Говори се, че за да се съгласи да участва в юбилейното издание на филма от емблематичната поредица за Бонд, Даниел Крейг е получил обещание за общо 40 милиона долара, като част от парите ще дойдат като отчитане на процент от печалбите.

 

 

В лентата участват още Лея Сейду и Рами Малек, за когото се знае, че ще играе злодея.

 

Постоянно променящият се график на „Смъртта може да почака“ се превърна в символ за въздействието на коронавируса върху Холивуд и кината по света.

 

Той беше един от първите филми, чиято премиера беше отложена, а сега се превръща и в първото голямо заглавие за 2021 г., което бива изместено във времето. Като за жалост вероятно няма и да е последното, пише СNN.

 

Забавянето на филма за Бонд е огромен удар за собствениците на кина, особено в САЩ, които отчаяно искат да си върнат публиката. Киноверигите бяха принудени да затварят в продължение на месеци заради локдауна в световен мащаб.

 

 

Поредното изместване на дългоочакваната премиера за по-късна дата е силен сигнал, че може да минат месеци, преди нещата в света на киното да се нормализират.

 

По-рано тази седмица водещи режисьори, включително Дани Бойл и сър Стив Маккуин, писаха до правителството на Великобритания, призовавайки за финансова подкрепа за кино веригите, защото „киното в Обединеното кралство стои на ръба на бездната“.

 

От друга страна на покачване на приходите се радват стрийминг платформите като HBO GO, NETFLIX, Amazon Prime и др.

 

Освен на холивудски продукции, те отдавна разчитат и на оригинално съдържание, което по нищо не отстъпва на високобюджетните блокбъстъри.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати