Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нова двойка сред актьорите - Петър Дочев ухажвал Ирмена Чичикова две години (видео)

Двамата са по-влюбени от всякога

 

Нова двойка в театралните среди заформиха актрисата Ирмена Чичикова (37) и колегата й, наричан Аполон - Петър Дочев (30).

 

Досега Петър и Ирмена не афишираха връзката си, тъй като и двамата са актьори и това може да се отрази по някакъв начин на кариерите им. Напоследък обаче двойката не крие общите си снимки и се отбелязва от еднакви места.

 

"Заедно сме, но не обичам да говоря за личния си живот", казва Петър, който стана още по-популярен след участието си в сериала "Пътят на честта" излъчен от NOVA.

  

30-годишният красавец е завършил "Актьорство за драматичен театър" в НАТФИЗ "Кр. Сарафов" през 2015 г. в класа на проф. д-р Атанас Атанасов. През същата година започва директно работа в Младежкия театър. В момента е на свободна практика.

 

Освен че е очарователен, Дочев е и изключителен кавалер. Той ухажвал 7 години по-голямата Ирмена (37) повече от две години, докато накрая настойчивостта му се увенчава с успех.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Peter Dochev / Петър Дочев (@peter.doch)


"Никога не ме е притеснявала разликата във възрастта с никоя жена", категоричен е в това красавецът.

 

Той споделя още, че обича да се наслаждава на всеки свободен миг, без да мисли за преживяното.

 

"Просто се кефя на красотата около мен като един истински Телец. В този ред на мисли жената до мен винаги ми се е чудела как мога да се забавлявам с всеки непознат, в която и да е държава. За мен девизът или някакво верую са с променлива величина", описва характера си Дочев, който, когато не е на сцена, наблюдава хората и записва заключенията в тефтерите си. Нарича ги "парчета пъзел".

  

37-годишната Ирмена Чичикова никога не е мечтала да се омъжи в бяла рокля. Популярната актриса е известна с участията си във филмите "Вездесъщият", "Виктория", "Доза Щастие", както и в много театрални постановки.

 

Преди да се залюби с Петър, Чичикова се раздели с актьора Стефан Щерев след 13-годишна връзка. Последно двамата бяха заедно при участието си в "Черешката на тортата".

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Irmena Chichikova (@irmenachichikova)

Тогава в предаването Чичикова беше домакин, в края на епизода тя помоли гостите да й напишат пожелания на пакетчета от чай - обичай, който тя и нейните приятели практикували от две десетилетия.

 

Щерев обаче не пожела да разкрие своето послание.

 

"Написах й нещо, с което да й дам увереност, ако случайно не е била сигурна в него - просто исках да го затвърдя и го направих точно с едно изречение. Не знаех, че ще трябва да го чета на глас. Извинявайте, но не съм готов да го споделя с вас, то си е за нея", заяви актьорът пред камерата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

Пранжо Тия никога не съм ги чувал дори.
11.05.2022 15:15 / Отговор
Е Хубава и деликатна жена,колко години изгуби вече във връзката с уж зрелия 10г.по-възрастен актьор Стефан!.и сега пак..по-млад..артист!Догодина навършва 40г.,време ѝ е за стабилен партньор и дете!
18.09.2023 13:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза