Меню

Избрани новини

Риалити

Мистерията се задълбочава! Гала неочаквано изчезна от ефир

Картонена Гала надзирава панелистите в отсъствието на шефката им

 

Феновете на Гала днес се събудиха оздачени. Любимата им водеща не се появи на работното си място студиото на "На кафе".

Предаването бе поверено на панелистите – Криси Патрашкова, Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Илиян Любимиров и Андреа Банда Банда, а картонен манекен на култовата водеща заместваше релното й присъствие.

 

Предаването откриха Ева и Илиян , които честитиха днешния Петровден на всички именици, но дори дума не обелиха за знаковото отсъствие.

После Кристина Патрашкова накратко обясни, че Гала е на път, без да навлиза в подробности какво е наложило въпросното пътуването и то в работен ден.


 

Версията за пътешествие точно преди лятната ваканция на предаването обаче е малко вероятна, така че отсъствието на Гала остава загадка.

 

За последно блондинката изчезна внезапно от ефир при убийството на племенника й в Съединените щати през 2018 година. Тогава тя отпътува в компанията на Стефан за Америка и остана няколко дни при семейството на брат си в САЩ, за да им помогне да преодолеят мъката.

 

Преди седмица Гала бе на българското Черноморие за уикенда, показва нейна снимка в Инстаграм, така че пътуването определено не й липсва, пише ХотНюз. Сегашното й изчезване идва след големия скандал, който пролича и в ефир между нея и Ева Веселинова, в който и двете се показаха много изнервени.

 

Картонена Гала надзирава панелистите в отсъствието на шефката им

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати