Меню

Разцъкай

Изобретяването на атомната бомба, квантовият свят и новият "Индиана Джоунс": 10 топ премиери през 2023 г. (видео)


Дюн: Част две

Новата екранизация на монументалния роман на Франк Хърбърт раздели публиката на два лагера: едни бяха искрено впечатлени от медитативния епос на Дени Вилньов („Пристигане“), други, меко казано, бяха разочаровани от почти пълната липса на действие в лентата. Във втората част ни е обещана известна динамика, както и празнина в отношенията между Пол (Тимоти Шаламе) и Чани (Зендей), като героинята на последния ще получи значителна част от екранното време. В допълнение, актьори като Флорънс Пю, която получи ролята на Ирулан Корино, както и Кристофър Уокън в образа на Шадам IV, се присъединиха към продължението по време на производствения етап. Можем само да се надяваме, че появата на гигантски червеи ще бъде по-зрелищна, а самият "Дюн" най-накрая ще потвърди титлата на главния блокбастър на годината. 5/11

Това са най-очакваните филми от киноманите

 

2022 г. бележи завръщането на холивудските блокбастъри на големия екран с нова адаптация на Дюн и триквела на Спайдърмен, който се превърна в истински хит с почти 2 милиарда долара в международен боксофис, колосална сума по стандартите след коронавируса.

 

Сега публиката вече масово атакува кината, а предстоящите премиери отново предизвикват предишното вълнение - по този повод би било грях да не съберем традиционната селекция от най-интересните кино премиери предстоящи през 2023 г.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати