Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ивана посреща Нова година с червени прашки! (видео)

В края на месеца певицата е рожденичка

 

Много жени обичат червеното и наблягат на този цвят в облеклото си, но за някои чалга артисти яркият цвят има много по-важно значение.

 

Такъв е случаят с попфолк матроната Ивана (52), която издаде пикантен ритуал, който спазват заедно с музикалната и партньорка Стояна на всяка Нова година.

 

Традицията на изпълнителката и нейната бузукистка повелява всяка година в празничната новогодишна нощ да обуват червено бельо, което всеки път трябва да е различно.

 

Това би трябвало да гарантира благоденствие, здраве и любов през настъпващите 365 дни, носи поверието.

 

Някои още по-вярващи слагали дори банкнота в гащичките за да печелят повече пари.

 

 

Един път Ивана не успяла да обуе нови червени прашки и с колежката й решили да сменят ритуала, като вместо да носят светофарни бикини, при финалното отброяване ще лапват по едно гроздово зърно и ще си пожелават по нещо важно за тях.

 

Речено сторено, но в последните секунди на годината Ивана била ангажирана с отброяването. С едната ръка държала чаша, с другата грозде, а микрофона бил под мишницата ѝ. Освен да яде грозде и да си отправя пожелания на ум, тя трябвало и да отброява на микрофона.

 

Цялата тази новогодишна еквилибристика завършила доста зле и почти нищо не успяла да направи, разказа именячката в „Преди обед“ по бтв днес, а втората част от интервюто с нея ще бъде излъчено на връх рождения ѝ ден 31 януари, когато ще навърши 53 години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

???? ????
06.06.2022 23:58 / Отговор
???? ????????
11.06.2022 09:04 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати