Меню

Избрани новини

Риалити

Жена с връзки – Кой е високопоставеният мъж на когото звънна Ивана по време на „Сладко отмъщение“?

Третата жертва на скритата камера на Влади Априлов бе фолк ветеранката

 

На кого се обади певицата Ивана, след като лековерно се хвана на скритата камера в „Сладко отмъщение” и повярва, че джипката й с цялата техника за изяви е открадната?

 

В четвъртък бе излъчен втори епизод на „Сладко отмъщение“, в който мним полицай от хората на Влади Априлов стигнаха още по-далеч и обясниха на „обраната“ певица, че освен колата и техниката, нейният шофьор също е изчезнал и е в неизвестност.

 

Това накара Ивана да се обади на много високопоставен човек, а след като чуха разговора, от „Сладко отмъщение” се притесниха и веднага й разкриха измама. По време на разговора Ивана наричаше висшият кадър Данчо, писа Hotnews.bg.

 

Колегите не успяха да се досетят за нито един министър или негов заместник с името Йордан, още по-малко в силовите министерства. Така въпросът остава открит, но се надяваме самата Ивана някой път да разкаже как се е почувствала по време на отмъщението, поръчано от дъщеря й Теодора.

 

Вторият епизод на възроденото предаване започна с Ивана, която преди 18 години за първи път пада в капана на шоуто. Тогава тя влиза в ролята на водеща в документален филм за осиновяването на екзотичен вид мравояд в столичния зоопарк, попадайки в редица комични и неочаквани ситуации.

 

В новия сезон на предаването Ивана планираше да прекара празника с дъщеря си на рождения ѝ ден, но не заподозря, че ще се окаже главното действащо лице в истински филмов сюжет. Първо певицата се срещна със свой верен фен, който мечтае да бъде част от музикалната индустрия, но всъщност е бездарен и страда от болни амбиции.

 

После автомобилът й изчезна, заедно с шофьора и техниката. След края на скритата камера Ивана обясни, че не се усъмнила, защото предаването изчезна от ефир отдавна и не заподозряла, че се готви негово ново издание.

Преди Ивана първи две жертви станаха Тита и Софи Маринова.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?

За кой участник бихте дали гласа си

 

Покажи резултати