Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гери-Никол: „Много съм щастлива, той също…“ (видео)

Певицата нарече последните клюки за себе си измислици

 

„Всичко написано в жълтата преса е лъжа! Много съм щастлива и сме в много добри отношения.“, заяви Гери-Никол, без да споменава името на приятеля си.

 

Въпреки опитите на водещата Мартина Ганева да изкопчи отговор, дали рапърката се е разделила със своя приятел Дани Илиев, тя всячески заобикаляше директния отговор, с фрази от типа „Не искам да коментирам за личния си живот“ и „всичко е перфектно…“, "много съм щастлива и той е щастлив".

 

Така варненката остави въпроса с клюките около раздялата й с емемееца забулена в тайна, но допълни, че е открила своя мъж, който да стои до нея пред година и половиа, точно когато се запознава с Даниел.

 

 

Водещата на „Събуди се“ не пропусна да зачекне и темата за онлайн пререканията с  колегите на Гери-Никол от Скандау.

„Скандау са ми безразлични, много приятни момчета, много хубава музика правят, но не ме интересуват.“, отговори на въпрос на водещата относно отношенията си с Лъчо и Тото,

 

„Бих направила песен с тях, защо да не направя?!“ – призна Гери след питане на водещата и продължи - „само че, аз не гледам в чуждите панички, просто обичам да си сипя, да си хапна, после пак да си сложа в моята паничка и другите въобще не ме интересуват…“


За новата си песен „Гледай ме“ Гери-Никол призна, че се радва на успеха й, и не се притеснява от хейта и коментарите – "това означава само едно, че песента вълнува...".


 

„Мога да пея и поп фолк“, заяви певицата и призна, че харесва този стил и изброи няколко свои колежки от лекия жанр.

 

За видеото на песента със „Сладкаристика“ тя сподели, че изглежда по-различно - „като малко момиченце“ заради новия екип, с който е работила във Варна.

Избрала да облече роклята от бала си именно за това.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза