Меню

Избрани новини

Клюкарник

Финансова криза? Филип Киркоров държи децата си изкъсо: „Вече броят копейките си“

Признава, че ги учи на пестеливост

 

Българинът с руски паспорт, който е свикнал с богатството и солидни харчове, е „затегнал колана“ и е започнал да съкращава джобните на децата си, пише StarHit.

57 годишният Филип Киркоров, известен със своята разточителност и любов към луксозния живот, изненада феновете си с изявлението, че не глези децата си с пари. В скорошно радио интервю за руска станция певецът сподели пред водещите, че е започнал да държи здраво Алла-Виктория и Мартин.

„Трябва да знаят стойността на парите, защото ги научих, че трябва да харчат само парите си, които са им дадени за рождения ден или други празници. Затова сега броят всички копейки. Ако не са им дадени, значи ще седят без пари. Не ги развалям“, каза артистът, който търпи сериозни загуби от забраната на неговите концерти в Европа и Америка.

Въпреки финансовата криза заради санкциите над Русия, Киркоров всяка година вдига пищни партита за рождените дни на наследниците си.

Алла Виктория и Мартин празнуват в голям мащаб. На партита им присъстват най-ярките имена на руския шоубизнес. От своя страна гостите, разбира се, не лишават рождениците от внимание и им правят скъпи подаръци.

Под формата на златни бижута, дрехи и аксесоари от луксозни марки и скъпа електроника, дечурлигата са затрупани с пакети в красиви опаковки. Като се има предвид, че братът и сестрата са научени на охолство от детството, известният татко вярва, че в бъдеще всеки ще съумее да се грижи за себе си без родителска помощ.

"Няма значение!" Те ще печелят всичко за себе си. Това е моят дом. И трябва сами да уредят живота си. И те го знаят. Няма да има лигавник във формата на Филип Киркоров, който цял живот да тича с тях. Естествено винаги ще съм там и ще помагам. Но те трябва да станат независими“, каза веднъж певицата.

Водещите на предаването обърнаха внимание и на новите татуировки на ексцентричният певец. Киркоров орбеляза, че е татуирал няколко изображения, въпреки че преди това беше горещ противник на татуировките. Сега върху тялото му има два дракона и роза на лявата му ръка. Според музиканта, той най-често държи микрофона с лявата си ръка. И розата има символично значение за него.

„По време на снимките на сериала „Съкровищата на императора“ бях силно впечатлен от Китай. Това е годината на Дракона. Реших да посветя част от тялото си на тази тема. Драконът е на ръката и крака ми. Имам роза на лявата си ръка - обикновено я използвам, за да държа микрофона. Розата е символ на любовта. Всяко нещо има своето значение“, споделя Филип.

Филип Киркоров е един от любимците на Владимир Путин и за него винаги ще има място на „трапезата“ в Русия и страните поддържащи режима. След като концертната му дейност е поставена за известно време на пауза, той веднага получи работа като актьор в мащабна тв продукция.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза