Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ева Веселинова най-накрая роди - загадъчният баща е продуцент! (снимка)

Близнаците й са заченати инвитро?

 

Безработната Ева Веселинова роди близнаци, които както се очакваше, са момче и момиче. Първите й деца дошли на бял свят на 9 април, но едва сега блондинката съобщи радостната вест в Инстаграм, където неуморно споделяше кадри от своята бременност.

 

"Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. За раждането на принцесата и малкия ми принц се погрижиха специалистите от Медицински комплекс "Д-р Щерев".Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да премина възможно най-леко през това. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав", написа уволнената панелистка на Гала.

 

Тя пази в тайна новината цяла седмица, продължава да крие бащата, но колегите от Hotnews.bg твърдят, че става дума за известен продуцент, който има дете от предишна връзка.

 

Според слуховете бебета на Ева са заченати ин витро. Те са разнояйчни – момиченце и момченце. Това най-често се случва при децата, които не са заченати по естествен път, а са плод на асистирана репродукция.

 

 

Самата Ева предлага на час по лъжичка от информацията за своята бременност, така че да поддържа жив интереса към нея. Отначало тя съобщи, че очаква близнаци, след това – че са момиченце и момченце, а преди дни – че раждането ще е този месец, че бебетата са едрички, особено за близнаци, и че много ритат майка си, тъй като вече им е тясно в нейния корем.

 

Вълнуващо е, но и доста болезнено. Сънят вечер често е невъзможен. Момченцето вече не си знае силата, момиченцето е малко по-внимателно и доста по-деликатно. Но когато двамата тръгнат да се въртят в различни посоки, почти ме разкъсват на две".

 

Според слуховете, забременяването й не е станало лесно, затова се е наложила намесата на специалист по асистирана репродукция.

 

Малко преди да разкрие, че е ще става майка, Ева сподели, че с мъжа до нея са заедно от две години. Изглежда, опитите им да се сдобият с наследници са започнали почти веднага след началото на връзката им.

 

С времето е станало ясно, че забременяване по естествен път е трудно и, вместо да губи време в напразни опити, двойката е прибягнала към ин витро. Пуснати бяха слухове, че таткото, когото Ева упорито крие, е възрастен разведен грък, който има деца и дори внуци.

 

Бъдещата майка пък твърди, че е млад българин. Който и да е той, бившата „господарка на ефира” ясно дава да се разбере, че мъжът й не гледа на нея като на обикновена любовница, а двамата живеят заедно и той се радва на бебетата точно толкова, колкото и самата тя.

 

Децата, според 36-годишната родилка, вече познават гласа на татко си. „Най-много обичат гласа на тати. Когато го чуят, веднага започват да подскачат и почукват”, сподели тя по време на бременността.

 

За разлика от повечето родни звезди, които предпочитат планираното раждане с операция, Ева е решила да ражда по естествен път, независимо че при майките на близнаци това е двойно по-трудно отколкото при тези, които дават живот само на едно бебе. Първоначалната й идея била да роди с операция, като планира с астролог датата за появата на децата. После обаче решила да последва съветите на видни езотерици, според които естественото раждане е най-добрият вариант, тъй като операцията носи травма на детето и променя съдбата му.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати