Меню

Избрани новини

Фен зона

Дразнещите спътници или 5 типа пасажери, които неминуемо попадат в колата ви

Всеки има различен манталитет и различни разбирания за живота, но попаднем ли в по-малко пространство заедно, става лошо...

Голяма част от нас са шофьори и често се налага да возим в личното си превозно средство близки и не толкова близки хора.

Тези въпросни хора често не усещат, колко са дразнещи и че поведението им е неприемливо в чужд автомобил.

Започваме с тип 1 - нахалният пушач.

Влиза в чистата ви, ароматизирана количка и най-нагло си вади миризливите цигари. Запалва и блажено, с мазна усмивка на лице се изтяга на предната седалка, казвайки - "Еххх, сега да имаше едно кафенцееее"...

Алооо, това да не ти е кафене, седнал си в колата ми, за да те транспортирам от точка А до точка Б. Какви цигари, какви кафенца?

Всеки уважаващ себе си собственик на автомобил, знае, че освен вонята на фаса, има реална опасност под напора на вятъра от отворения прозорец да излети огънче и да ви съсипе салона в колата.

И това за едната цигара.

Да не говорим, че може да сте от тия, на които им става лошо от цигарен дим в кола.

Номер 2 - натрапчивия дрънкач. Този пък не си затваря устата. Влиза от тема в тема, коментира всичко, което се случва на пътя: виж това БМВ, баце; малиии тоз как н'а издуха; леле това куки ли са, носиш ли си документите; пич, аз преди имах кола, ама я продадох, за ко ми е -само бензин да й пълня и данъците да й плащам, ааа 'найш ли к'о ми е хубавичко се'а. и т.н и тн., докато очите ти се премрежат и искаш всичко да свърши, точно в този миг.

Номер 3 - досадната лелка. Тя е винаги загрижена да не се случи нещо на пътя и всичко да е изрядно в и около автомобила. А че ти къса нервите - не й и минава през ума.

"Сложи ли си колана", "Какво пищи в таз' кола", "Маллеее този щеше да ни отнесе, ужассс", "Ииииииии" (изврещяно с мега децибели, от което стомаха ти се обръща, натискаш рязко спирачка и чакаш заветния си край.... и още: пусни си чистачките, спри си чистачките, пусна ли си фаровете, тоз насреща що ти премигна, ти имаш ли Гражданска, купи ли си винетка, имаш ли аптечка, ииии, ами ако ни спрат?!

Малииииии, лошо. Не се търпи.

Номер 4 - любознателният, натрапчив "пипач": "Ааа, туй ко е, брат?", "Работи ли ти запалката", Аааа, нямаш Сити, аз само него слушам (докато ти сменя станциите и ги разбърква, които ти грижливо си настроил по реда на твоите предпочитания. "Аааа, изчезна, къде отиде бе, тц тц тц , да ти скоча на УКВ-то, Ай, после ще си го "намериш", и още : скоростния ти лост, що така: задната му напред трябва, иии тя задната ти с пръстен - кофти, ааааа свирят ти спирачките, брат - ходи да ти ги смажат! (ще ти смажа аз, на тебе...., сменя се диск, накладки, не се смазва, смажи си спиците на колелото ти).

Номер 5 Фльорцата - която не спира до теб да шумоли в чантата си, да се червисва на огледалцето на сенника, да се пръска с дезодорант, да си скубе веждите, да отваря прозореца, за да изхвърли някой косъм, паднал от косата й, да се вглежда в другите коли и да изпищява като спреш малко по-рязко щото си бръкнала с четчицата в окото. Алооооо, ама тук не е гримьорната в Народния театър, беееее, това е кола и то моята кола! СедИ мирно и слез скоростно като стигнем...

Не по-малко досадни са вечно настояващият винаги да се води отпред - "щото му ставало лошо..." и Музикалния, дето още не се е качил и е надул стереото до дупка.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати