Меню

Избрани новини

Клюкарник

Диомов: Ваня Костова си отиде с чувството, че е недооценена!

Костова почина внезапно на 64 години

 

Голямата естрадна певица Ваня Костова си отиде на 6 май 2021.


Тя обичаше Бургас и Бургас я обичаше, затова на обяд след внезапната й кончина в централната част на града дълго звучаха нейни песни.

 

През живота си Ваня беше все по-тъжна въпреки че радваше хиляди с песните си.

 

Ваня страдаше от комплекс, че не е достатъчно добра, че не е дала всичко от себе си, че не може да задоволи високите критерии.

 

Това я караше да търси нови хоризонти, това я натъжаваше и се чувстваше недооценена. Имаше притеснение, че не беше любимка на публиката, каквато беше всъщност.

 

Има много певци на този свят, но малцина са истински – Ваня е една от тях!, споделя още откривателя на таланта й Стефан Диомов.


Колежката й Милица Божинова си говорила ден преди да почине. Ваня се оплаквала, че й е тежко и не се чувства физически добре.

 

Ваня Костова е третия член на „Тоника“, който ни напуска. Първо почина Иван Христов, след това рак покоси Гого, а сега и Ваня, допълва Милица, която подчерта, че през последните години тя е осъзнала силата на групата, въпреки силно изявения си индивидуалистичен характер.

 

Тя беше перфекционист, искаше всичко да е на 100%. Това я правеше да изглежда притеснена.

 

През последните години се отдаде на семейството и така се отдалечи малко от музиката, разказа композиторът Стефан Диомов ден след кончината на звездата от „Тоника“, която си отиде само на 64 години.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза