Меню

Избрани новини

Фен зона

Савина от Антибиотика погребва днес голямата си любов! (видео)

Рак погуби съпруга й Никола

 

Адска трагедия сполетя една от певиците на супер успешнатото преди години женско трио "Антибиотика". Савина Петкова-Кирякова загуби съпруга си Никола Киряков.


Повече от 2 години, Никола се бори с терминален мозъчен тумор, етап 4 (мултиформен глиобластом). Той претърпя три операции, последвани от тежки процедури с химио и лъчетерапия, но за съжаление ракът се оказа много агресивен и продължи да се връща.

 

Преди да си отиде, той се подложи на друго лечение, за което бяха необходими много средства, които да подпомогнат медицинските разходи. Приятели успяха да съберат 36 000 долара, но и те не бяха способни да спасят младия мъж.

За съжаление последните процедури и лечение не са помогнаха и Никола е издъхнал в дома си в петък, заобиколен от близките си.

 

 

Прекрасното ми момче отлетя...Обичам те безкрайно и безумно много любов моя! Ще бъдем отново заедно някой...

Публикувахте от Savina Petkova-Kiriakov в Неделя, 18 април 2021 г.


"Прекрасното ми момче отлетя.. Обичам те безкрайно и безумно много любов моя! Ще бъдем отново заедно някой ден... Поклонението ще се извърши във вторник, 20 Април, 2021 в 11 часа сутринта", написа опечалената Савина във Фейсбук.


Савина и Никола са родители на прекрасна дъщеричка Сиенна. Семейството от години се е установило да живее в Америка - Хюстън, щата Тексас, където бе и погребан днес.

 

Заради Никола Савина изоставя успешната си музикална кариера. Преди много години тя заминава на екскурзия зад Океана, но точно тогава среща случайно и Никола, с който са бивши съученици и така преоткриват любовта си години по-късно.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза