Меню

Избрани новини

Фен зона

Помните ли „Антибиотика“? Дамското трио се завръща за музикален фестивал! (видео)

Култовата гърл банда записва ново парче специално за Spice Music!


Позабравеното момичешко трио от зората на демокрацията „Антибиотика“ ще се събере отново на сцена 12 години след разпада си.

Това ще се случи само и единствено за SPICE Music festival 2020 в Бургас!

„Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!“ - споделят порасналите момичета от „Антибиотика“ и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!

 

 

„Антибиотика“ оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“ и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една друга дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен, че вече се подготвят да ви пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия са решили да запишат ново парче за участието си на SPICE Music festival 2020! Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на Антибиотика!

Очаквайте премиерата на песента в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати