Меню

Избрани новини

Звездите

Церемонията на Оскарите ще протече в „задушевен“ формат без Zoom включвания!

Мария Бакалова и останалите участници ще бъдат тествани за Covid-19 преди наградите

 

Церемонията по връчване на филмовите награди " Оскар ", която ще се състои на 25 април, ще се проведе във вътрешен формат в Лос Анджелис. Няма да има Zoom връзки, а присъствието ще бъде ограничено до номинираните, връчващите наградите и техните гости, обявиха продуцентите на събитието, цитирани от The Hollywood Reporter.

 

Отговорните за церемонията обещаха, че тя ще се проведе във формат, който ще бъде безопасен за участниците. Така че на събитието ще бъде организирана система от експресни PCR тестове за коронавирус, а участниците ще трябва да спазват определени инструкции в зависимост откъде са дошли за Оскарите. 

 

 

Сред тестваните ще е и българката Мария Бакалова, номинирана за второстепенна женска роля.

 

По-рано Американската академия за филмови изкуства и науки определи 93-те номинирани за наградите „Оскар“. Актрисата Приянка Чопра и музикантът Ник Джонас обявиха имената на кандидатите по време на предаване, което е достъпно в YouTube.

 

Заради коронавирусната пандемия шоуто ще се състои едновременно в "Долби тиатър" в Холивуд и на железопътната гара Юниън стейшън в центъра на Лос Анджелис.

 

Организаторите на проявата обещават приятна вечер на всички присъстващи и на милионите зрители, които ще гледат церемонията по телевизията. Те казват, че усилията за организирането на тази вечер са големи и че използването на Zoom би ги омаловажило.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати