Меню

Избрани новини

Звездите

Бившата свекърва на Абрамович се омъжи за 93-годишен милионер (видео)

За медийния магнат Мърдок това е пети брак

 

67-годишната Елена Жукова, майката на бившата съпруга на руския олигарх Роман Абрамович, се омъжи за 93-годишния американски медиен магнат Рупърт Мърдок.

Това е петият брак на американския милионер.

Елена Жукова е на 67 години и е микробиолог по професия. През 90-те години тя напуска Русия, за да работи по тази специалност в САЩ. Дъщеря й от първия й брак, Дария, беше съпруга на Абрамович и му роди две деца.

Мърдок и Жукова се запознават преди няколко месеца. Сватбата се състоя на 1 юни в Калифорния. На публикуваните снимки героинята на новината се появи в елегантна бяла рокля с отворени рамене и сложно деколте, в ръцете си държи букет от момини сълзи, съобщава вестник The Sun, собственост на „младоженеца“ Мърдок. Той също така управлява американски медии като Fox News и Wall Street Journal. Близък сподвижник е на Доналд Тръмп.

"Защо му е на 93 годишен мъж да се жени??" написа медийният магнат в социалната мрежа "ЕКС" 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (4)

тъпанари Абрамович няма свекърва, а тъща, щото е мъж, доколкото е известно! А дъртата пача се е оженила за труп, макар и богат!
03.06.2024 19:01 / Отговор
Аlex Потвърждавам горния коментар! И у нас са същите! Курва до курва, мила моя майнольо, свършване нямат като ГАЛА и ЕВРОто!
05.06.2024 08:41 / Отговор
Аlex Потвърждавам горния коментар! И у нас са същите! Курва до курва, мила моя майнольо, свършване нямат като ГАЛА и ЕВРОто!
05.06.2024 08:42 / Отговор
Янка Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
05.06.2024 13:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза