Меню

Избрани новини

Клюкарник

Азис се опитал да съсипе кариерата на Джордан още в зародиш?

Сега Джордан му го върна: Слез на земята!

 

Стара вражда в попфолка изплува наяве през последните дни.

Става въпрос за сензацията Джордан, който обяви Азис за изключително високомерна личност и го помоли да слезе на земята докато е време. Интригата бе подкладена от ютюбърката Ивка Бейби, която по принцип се води много близка приятелка на Азис. Въпреки това, тя не се поколеба да даде гласност на скандала.

"Високомерието обаче нужно ли е?", попита Джордан влогърката, а той заяви: "В рамките на нормалното трябва да е. Но ако прескочиш границата, както някои хора я прескачат и се определят дори като богове, това вече не мога да го приема. Моите уважения, но моля ви слезте на земята! Само Бог може да те свали на земята и повярвайте намира най-добрия момент да го направи.".

 

@ivkabotkacst Инка и Джордан за Азис #азис #джордан #ивкабейбе #azis #djordan #ivkabeibe #ivkabeibepodcast ♬ Diskotic - Gunay mehmed

 

Макар Джордан да не назова името на 46-годишния Азис, то за всички беше повече от ясно, че стрелите му са насочени точно към костинбродския славей. "Тук иде реч за Азис и съм съгласна с Джордан", отсякоха в коментарите фенове на лекия жанр. "Голямо евала на Джордан", подкрепиха думите му и други. Рядко срещан популярен човек, толкова възпитан и естествен, похвалиха още изпълнителя.

Всъщност враждата между двамата се таи от години, назад във времето, когато Джордан прохожда в жанра и тъкмо е подписал договор с музикална компания.

„Васко веднага забеляза таланта му и прозря, че това момче има огромен потенциал, изклюкари запознат пред репортер на LifeOnline.bg – Това означаваше голям конкурент, и той се постара да го „развали“.“, пояснява източникът.

Според него, Азис се уплашил, че по-младият и симпатичен Джордан, който по това време е и доста слаб, може бързо да надмине самопровъзгласилия се за крал на чалгата възпълничък изпълнител.

„Това, което Василка направи беше хитро и подло. Вместо да започне да му създава проблеми или да злослови за него, той се сприятели с него, взе го под крилото си и започна да го води напред назад.“, допълва нашият човек.

Според него, Джордан бил омагьосан от вниманието. Та най-голямата звезда на лекия жанр го взима под крилото си и вече виждал как съвсем скоро ще се издигне до чалга Олимп-а. Покрай прочутия си благодетел, той щял да се запознае с големите композитори, текстописци и режисьори, и благодарение на ангелския си глас ще постигне мечтаните музикални успехи.

Наивният Джордан обаче въобще не предполагал какъв е коварният план на Азис, твърди разказвачът на тази история, за която не можем да настояваме, че е вярна.

„От самото начало Азис искаше да го отклони от успеха. Водеше го по скъпи ресторанти и поръчваше цялото меню, както той обича. Младият Джордан не беше виждал такова изобилие и искаше да опита от всичко. Започна да се тъпче подобно на своя идол и скоро надебеля, загуби хубавото си тяло.“.

Освен това, с постоянните купони по нощните заведения заедно с Азис, Джордан лека полека се научил и на най-лошите пороци, които може клубния живот на Студентски град да предложи – много алкохол и наркотици.

Само за година Джордан губи блясъка си, контрола над постъпките си и способността да ръководи живота си по правилния начин, а Азис изчезва в мрака и изоставя младия певец да пропада към дъното.

В крайна сметка силният характер и волята успяват да изкарат Джордан от дупката и той вече е утвърдена звезда с безброй хитове и още повече клубни ангажименти, като хонорарът му не отстъпва този на най-големите звезди в бранша, като Меди и Емануела, например.

Едно е сигурно, че макар толкова години да крие какво му е причинил Азис, Джордан не е забравил и изглежда идва Видовден.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , Facebook

 Коментари (2)

ЦИГАНКА ПОДОБНО НЕЩО КАЗА МИС БОНИ ВЪВ ГОРЕЩО ПРИ ВЕНЕТА."СТАНА МУ ПРИЯТЕЛКА, ЗАПОЧНАХА ДА ПОХАПВАТ, И ИЗВЕДНЪЖ МОМЧЕТО СТАНА ТРОЙНО. СТАНА МУ ПРИЯТЕЛ И ГО ПОДКОПА. ПОТИВНИЯ ГНУСЕН АЗИС. МНОГО ГРОЗЕН, МНОГО НЕПРИЯТЕН ПЪК СЪС ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ.
04.07.2024 01:27 / Отговор
Nyton Guest House mu2683b98vvww4

Nyton Guesthouse
06.07.2024 14:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза